El Sant Josep resol al primer quart

0
    32

29/2/2016.- Gràcies a la bona sortida van aconseguir una renda que van mantenir tot el partit. El Círcol no pot contra una Ubsa superior i la Minguella es queda sense benzina.

El Sant Josep va tenir un partit plàcid en la visita del Terrassa. La bona sortida amb concentració i agressivitat va donar als parroquials els primers avantatges.

L’esforç d’aquests primers minuts va tenir com a resultat una renda de 13 punts, amb 24 punts anotats i deixant el rival en 9.

Al segon quart, les forces es van igualar, però el Sant Josep va saber atacar bé la seva zona i va poder marxar al descans mantenint diferències, 41-26.

A la represa, la superioritat local es va anar imposant i la diferència va anar augmentant, gràcies al joc en equip i l’aportació de tots els jugadors disponibles, tant en defensa com en atac.

A més de la bona actuació general, destaca l’actuació de Francesc Pascal amb 26 punts i 26 de valoració. El proper partit serà diumenge a la pista del Universitat de Vic.

El Círcol rebia un dels equips més en forma de la competició amb les baixes de Pou, Ferrer i Viñallonga. Colom es quedava sol contra el potent joc interior de l’Ubsa.

El partit va començar amb un minut de silenci per la pèrdua de dos familiars de l’staff tècnic de l’Ubsa.

Els adrianencs van començar començar el partit més concentrats i un 0-8 de sortida obligava a un temps mort per reconduir l’equip. El marcador es va ajustar amb transicions ràpides, però la superioritat de Morales feia molt mal a dins, 21-12.

Tot i així, el primer quart va acabar amb empat a 21 de la mà de Colom i Carreras. Però el segon quart va ser de l’Ubsa. L’encert de Pol Bassas (tres triples) i la superioritat de Serra van fer que els visitants marxessin de 12 punts.

A més de l’encert, sense Colom en pista, el rebot ofensiu era dels de Sant Adrià. La feina de Jerez i les alternatives van contenir el rival en el 34-45 del descans.

Al tercer quart, nova estirada de l’Ubsa que posava els 17 de diferència. El Circol va intentar entrar al partit amb bons atacs en estàtic, però una nova estirada visitant deixava el 52-68 al tercer quart.

A l’últim parcial van soritir a pressionar però les baixes i la superioritat de la plantilla de l’Ubsa van fer impossible acostar-se a menys de 13 punts. Dissabte a la pista del Llosa, el Círcol intentarà sumar a domicili.

A la Minguella li va faltar benzina per rematar la feina al camp del Cerdanyola. El partit va començar igualat, amb molts nervis que es traduïen en errors per part dels dos equips.

Al segon parcial, la defensa dels blaus va ser massa permissiva i els locals ho van aprofitar per anotar sense excessives dificultats. En canvi a la Minguella, li costava circular ràpid la pilota i no trobaven el joc ràpid que els agrada.

La diferència va arribar als 12 punts, però l’equip va reaccionar. L’energia de Nil Ibáñez i Joan Llongueras més l’encert d’Albert Navarro els van permetre tornar a entrar al partit.

El tercer quart va ser d’alternances i deixava el marcador igualat de cara al parcial definitiu. A partir d’aquí, la Minguella es va quedar sense forces per competir i el Cerdanyola va poder resoldre el partit.

Es va escapar un partit en una pista difícil, que durant molts minuts va estar a l’abast. Al final 70-58. El proper partit és partit clau per enganxar-se a la promoció i distanciar-se del descens directe. Partit clau contra l’Alpicat, dissabte a Casagemes, a les 19.15h.