Estabilitat recuperada (2-0)

0
    36

29/02/2016 – El Seagull venç el Pallejà i deixa definitivament enrere els dubtes que havia viscut l’equip a principis de febrer després de perdre dos partits seguits.

Quan una oportunitat tan bonica com la de lluitar per un ascens es presenta, s’ha d’intentar-ho tot per no deixar-la escapar. Encadenant el seu segon triomf consecutiu després de superar a domicili el Sant Gabriel (2-3), el CE Seagull (45) tornaria a oferir una demostració de solidesa, guanyant el Pallejà per mantenir estable la distància que el separa de la UE L’Estartit (38).

Novament imposant l’ofici i una enorme capacitat competitiva, les jugadores de Jordi Ferrón serien capaces de superar un partit realment ajustat contra el Pallejà.  La igualtat regnaria a Montigalà durant els primers 45 minuts del duel (0-0) i no seria fins al segon temps quan es podrien veure alguns canvis en el marcador.

Una errada en el refús del Pallejà propiciaria el primer gol del partit. Pascu quedaria tota sola a la frontal de l’àrea i recolliria l’error de la defensa visitant per afusellar la porteria roig-i-negra amb una rematada que entraria pel bell mig de l’escaire (1-0).

Tot i avançar-se, el Seagull hauria de patir fins al darrer minut per tal de sentenciar. No seria fins al 90 quan Alba Gordo podria transformar un penal dubtós comès pel Pallejà (2-0), decisió arbitral que donaria la tranquil·litat definitiva a les locals.

Amb aquest triomf, les gavines continuen segones, ocupant plaça de play-off d’ascens, i es mantenen a set punts del tercer classificat. Fins al 13 de març, les badalonines no tornaran a jugar, data en la qual s’haurà de visitar el camp de la PBB La Roca.