El Sant Josep també atura la seva activitat econòmica: sense cobrament de quotes ni pagaments

  0
  30
  FCBQ

  El CB Sant Josep ha anunciat que durant les setmanes que l’activitat esportiva estigui aturada a causa de la crisi del Covid – 19, el club parroquial no exigirà cap pagament de quota als seus jugadors ni tampoc hi haurà pagament de retribucions als entrenadors de l’entitat.

  Aquest és el comunicat de Club:

  Benvolguts,

  Esperem que tots estigueu bé i passant de la millor manera possible aquests dies estranys. De cara al futur tot és molt incert. El confinament i la suspensió d’activitats com la nostra, estan previstos fins al dia 30 d’aquest mes, encara que a ningú se li escapa que probablement anirà més enllà en el calendari. Donada aquesta situació hem pres les següents decisions:

  > Mentre no es recuperi l’activitat, des del Club aturarem els cobraments de quotes, pagaments a treballadors, contractació de proveïdors i tota activitat econòmica. Si es recupera la competició a temps de finalitzar la temporada, ho reprogramarem tot a partir d’aquell punt.

  > Respecte el Campus de Setmana Santa, creiem que és molt poc probable que es pugui realitzar, encara que no el cancel·larem fins que tinguem una comunicació per part de les autoritats que ens digui que no es podrà fer aquest tipus d’activitat en aquelles dates. Ens prepararem per a cancel·lar-ho, recuperar els diners que ja hem avançat i, si podem, reprogramar-ho en unes altres dates.

  L’equip tècnic està treballant sobre idees que ajudin a les jugadores i jugadors a continuar connectats al bàsquet, i que ajudin a les famílies també a trobar formes d’aprofitar el temps i entretenir-se. Per a qualsevol dubte o qüestió, estem a la vostra disposició a [email protected]. Esperem poder veure’ns a les pistes el més aviat possible. Gràcies i cuideu-vos molt!

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí