El Santa Coloma té un peu a la final (103 a 78)

  0
  22
  santa coloma.JPG

  21/05/2014
  Els colomencs van etzibar-li una tova al millor equip estadísticament de la 2a Catalana i hauran de defensar aquesta renda a Tarragona

  El Santa Coloma va fer un dels millors partits de l'any i va aconseguir guanyar al Tarragona B, que només havia perdut 2 partits en el que va de lliga regular, per 103 a 78

  Ara els de Toni Suàrez hauran de defensar aquesta renda en el partit de tornada que es jugarà aquest dissabte a les 20h. Si són capaços de fer-ho, passaran a la gran final de la 2a Catalana.

  Els colomencs van estar extraordinaris, sobretot a la 2a part, en la que els va sortir tot el que van intentar contra un gran equip.

  A la 1a, la igualtat s'havia mantingut. El Tarragona havia sortit amb la intenció de no deixar pensar els locals, i amb una defensa pressionant a tota pista, va bloquejar les idees del Santa Coloma. Tot i això, quan els vermells eren capaços de passar-la, trobaven bones opcions per anotar. 

  Així, amb 8 punts de Nil Vidal que va acabar sent el jugador més destacat del partit amb 19 punts i 14 rebots per 32 de valoració, els de Toni Suàrez tancaven un 1r quart ajustat (20 a 21). 

  Al 2n quart, el Santa Coloma va ajustar la seva defensa, va evitar que el Tarragona B pogués córrer i va dur el local 5 contra 5, en el que sempre va ser superior (35 a 39)

  Al 3r quart els locals van sortir en tromba i amb un 9 a 2 de sortida van obligar a aturar el partit. Els blaus van intentar canviar la dinàmica amb una defensa 1-3-1, però el santa Coloma seguia desencadenat, i amb 5 triples seguits, els 2 últims de Torres, la diferència va créixer fins els 25 (75 a 50).

  A l'últim quart, el Tarragona va aguantar la tova a base de tirs lliure si accions ràpides, mentre que el Santa Coloma seguia en la bona línia i amb la irrupció de Carlos Sànchez i Dídac Arredondo va aconseguir mantenir els 25 de diferència.

  Fins a 5 jugadors van passar la desena de valoració destacant Nil Vidal (32), Carlos Sànchez (24) i Dídac Arredondo (17 amb 20 punts).