La Minguella B haurà de millorar (58 a 87)

0
    28
    x publicar j2.JPG

21/05/2014
    Els de Sergio Ortilles van estar molt desafortunats a la pista del Farners i hauran de mostrar la seva millor versió a casa per forçar el 3r partit

El sènior B de la Minguella va caure de forma clara a la pista del Farners en el 1r partit de l'eliminatòria per salvar la categoria a la 2a catalana

Els de Sergio Ortilles van ser inferiors i van rebre molt de càstig pel puntual encert local, que va minvar molt la confiança dels badalonins.

El bon inici dels locals, amb un 9 a 2 de sortida ha feia veure que el partit no seria gens fàcil. La Minguella B va mirar de neutralitzar la sortida (9 a 7), però un parcial de 14 a 3 amb 3 triples seguits dels gironins estiraven encara més la diferència (23 a 10).

A l'inici del 2n quart, un nou triple mental posava els 16 de diferències, i tot i que amb l'intercanvi de cistelles els de Casagemas havien aconseguit trobar l'equilibri, un altre tripla a l'última jugada de la 1a meitat deixava els 20 de desavantatge al descans (49 a 29).

A la represa la Minguella B va sortir amb millor intensitat, pe`ro la falta de fortuna a les primeres accions va ser castigada per l'encert del Farners, que va ampliar la renda fins els 25 punts, deixant molt coll amunt aquest 1r assalt. Els joves badalonins però, van seguir lluitant en tot moment, i tot i els 3 triples locals, van donar la cara.

Ara la Minguella B ha de guanyar el 2n matx diumenge a les 19:30 a Casagemas si vol forçar el 3r i definitiu partit.