Els tirs lliures condemnen a la Cultural (60 a 59)

0
    31
    DSC_0527.JPG
    03/02/2014
    Els de Sergi Garcia van fer un 19 de 35 des del 4,70 i en van fallar 9 en els últims 7 minuts

La Cultural va tornar a deixar-se una victòria al tram final a la pista d'un rival de la zona baixa. Aquest cop va ser el Guinardó l'equip que li va fer pagar car les desconnexions i va derrotar als badalonins per 60 a 59.

els de Sergi Garcia van fer un mal inici, sense ritme ni encert i amb problemes per adaptar-se a una pista complicada. tot això va fer que els barcelonins marxessin al descans amb un coixí de 5 punts

A la represa, els de Sergi Garcia van ferir la seva millor versió defensiva i van capgirar per complet el partit guanyant-se una renda d'11 punts al final del 3r període. Llavors la Cultural va tornar a perdre el cap. Unes passes seguides d'una tècnica a Rovira van descentrar la Cultural i van donar una nova oportunitat al Guinardó.

A més, el desencert des del tir lliure (19 de 35) amb 9 errors en els últims 7 minuts, va facilitat la feina del Guinardó. A falta de 4 segons, els locals van aconseguir un 2+1 i tot i que van fallar el llançament, no hi va haver temps per més.

Amb aquesta derrota, la Cultural es manté 9a amb un balanç de 8-9 i mirarà de refer-se aquest dissabte a les 18h a casa contra l'Alella.