El Seagull cau contra el Levante Las Planas (1-3)

0
    49
    CES

El Seagull va tornar a cedir davant el Levante Las Planas tots els punts després d’acumular dues jornades seguides sumant (1-3).

Les ‘gavines’ van pagar amb una derrota un tràgic i impotent tram final de la primera part (0-2). El conjunt de Juli Garcia va tornar a buidar-se des de l’inici per jugar frec a frec contra l’intractable líder del grup.

El conjunt de Ferran Cabello, amb un bon grapat de jugadores amb passat blau  es va emportar els tres punts de l’Estadi davant un ordenat Seagull.

A partir del minut 40, i en només dos minuts, la capitana Sandra Alberola i Alba Mellado van avançar el Levante abans del descans i aquest marcador va enfonsar les ‘gavines’ després d’una bona primera part.

A la represa, i novament la capitana visitant, va sentenciar el matx al segon temps. Adriana Manau va fer el gol de l’honor del Seagull però la reacció va arribar massa tard. L’esforç de les blaves no va poder tenir cap recompensa. Durant aquesta jornada, el Seagull podrà recuperar forces.

Jornada de descans

Aquest cap de setmana, la Reto Iberdrola no tindrà competició i les ‘gavines’ podran preparar amb una mica més de temps el proper enfrontament de lliga davant el Pradejón (diumenge 31, 12h).

L’equip de La Rioja ha arribat aquest curs a Segona Divisió i és un rival directe a la classificació per al Seagull

Gran inici del filial

El segon equip badaloní ha començat amb molta força el seu curs al grup 2 de Primera Divisió i en quatre jornades superades sumen dos triomfs i dos empats.

El conjunt de Jesús Delgado és cinquè a la taula amb 8 punts i acumula dues victòries enfront Molinos (3-2) i Santa Eugènia (1-4).

Diumenge es viurà el derbi de filials a l’Estadi davant el Sant Gabriel B.