El Seagull deixa de pensar en B i pot començar a pensar en A (1-2)

0
    31
    Seagull

El Seagull ha destapat la primera ampolla de cava de la temporada després de superar el Sant Pere Pescador (1-3) i certificat matemàticament el seu ascens a Primera B, categoria que començarà a disputar-se a partir del pròxim curs.

Les empordaneses han gaudit del control a la primera part, però van pagar cars dos errors de concentració. Irina Uribe va avançar el Seagull al marcador al minut 33 i, just abans del descans, la mateixa jugadora va fer sumar el segon.

Tot el domini que les badalonines durant els primers 45 minuts, el van perdre a la segona part. Només començar, Masferrer va retallar distàncies i, més tard, l’àrbitre va anul·lar el gol de l’empat per una falta prèvia sobre la portera, malgrat que Pont considera que era «legal». Les empordaneses no van deixar d’atacar, però, en una de les poques arribades del Seagull, Uribe va marcar el tercer davant la indecisió de la portera. «Vam patir i fins que no vam fer el tercer, ens van crear perill en jugades d’estratègia. Vam sumar 3 punts molt importants en el darrer tram, on qualsevol badada et pot deixar fora», va valorar Jordi Ferrón.

Amb aquesta victòria, les ‘gavines’ segueixen segones a la classificació, tot just darrere del Zaragoza. Diumenge, el Pardinyes visita l’Estadi.