Compromís del govern per a la construcció del Ventós Mir a l’Estrella

  0

  El govern municipal s’ha compromès a executar la construcció de la nova escola Ventós Mir als terrenys cedits de l’Estrella, després d’haver acordat amb la Generalitat la transferència dels diners necessaris per a la realització d’aquestes obres.

  L’acord entre ambdues administracions es va produir en reunió mantinguda als Serveis Territorials d’Educació de Barcelona comarques, en la que han participat, l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, el regidor d’Educació, Jordi Subirana, i la directora dels Serveis Territorials, Montserrat Domingo. Aquesta reunió es va convocar per tractar la problemàtica de l’EASD Pau Gargallo.

  Pastor ha subratllat “Sabem que la Generalitat té reserves per afrontar aquest projecte, però després de consultar-ho amb els tècnics municipals, hem decidit que sigui el Consistori qui s’encarregui de fer les obres amb els diners de la Generalitat”

  Després d’aquesta reunió, caldrà tancar els detalls del conveni per tal de poder encarregar l’elaboració del projecte executiu.

  Batxillerat artístic a la Pau Gargallo i l’Eugeni d’Ors

  Durant la mateixa reunió es va tractar la problemàtica de l’EASD Pau Gargallo, a la qual s’han de realitzar obres per adequar l’edifici a la normativa de riscos. Davant d’aquesta situació, es va acordar traslladar una de les seves tres línies a l’Eugeni d’Ors, centre que incorporarà dues línies més de batxillerat artístic. L’objectiu es que un cop finalitzades les obres a la Pau Gargallo, aquesta recuperi la tercera línia. En el cas de l’institut situat a Sant Roc, és el primer a Catalunya en guanyar dues línies, amb la voluntat que es converteixi en un centre especialitzat en arts escèniques, música i dansa.

  En aquest sentit, l’alcalde, Álex Pastor, ha destacat “hem treballat des del primer moment en no perdre cap de les línies creades a l’Eugeni d’Ors, i poder, d’aquesta manera, ampliar l’oferta a la ciutat”.

  La setmana vinent Ajuntament, Generalitat i les AMPAS d’aquests centres, mantindran una reunió per abordar aquests projectes

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí