El Seagull goleja en un dia d’acomiadaments (6-0)

32
    Foto Eloy Molina.JPG

26/06/2017 – Les gavines tanquen la temporada sumant el primer triomf del play-off d’ascens i diuen adéu a Carol Miranda, Anna Llaona i Noe Maese.

Que el Seagull és una petita gran família es pot comprovar en el dia a dia de l’equip, però amb imatges com les viscudes el passat cap de setmana aquest atribut encara queda reafirmat.

El conjunt de Jordi Ferrón rebia el Sportin Plaza Argel a l’estadi municipal, duel que servia per tancar la temporada 2016-2017 i la promoció d’ascens. Davant mig miler d’aficionats, les gavines posarien el punt final al curs esportiu i dirien adéu a algunes jugadores que han decidit deixar el futbol.

Sobre el terreny de joc només hi haurà un equip: el Seagull. Les locals, motivades per guanyar en l’últim duel que disputava unit tot el grup d’aquest any, passarien per sobre del Plaza Argel.

Yosse (14’), autora d’un hat-trick, obria la llauna abans del quart d’hora i un penal transformat per Carol Miranda (34’) suposava el 2 a 0 per les blaves. Abans del descans, les badalonines deixaven el matx mig sentenciat amb el 3 a 0 marcat per Sara Navarro (38’).

El Plaza Argel desaprofitava un mà a mà en l’últim minut del primer temps i en la sortida de la segona meitat topava amb el quart gol del Seagull, marcat en aquest cas per Yosse (47’).

Entre Sara (66’) i la pitxitxi (76’) acabarien d’enterrar qualsevol opció del bloc alacantí, dibuixant al marcador de l’estadi un 6 a 0 espectacular (6-0).

Un cop acabat el matx es viurien moments de molta emoció sobre la gespa. Carol Miranda seria mantejada per les seves companyes i tot l’equip voldria reconèixer la tasca de jugadores com la navarresa, Anna Llaona i Noe Maese. Totes tres deixen el futbol després de defensar els colors blaus amb tot. Badalona sempre serà casa seva.