Òmnium porta música i cultura als badius de la ciutat

  0
  La llavor de l'Amor.JPG

  26/06/2017 – Aquesta setmana comença un nou cicle de Nits d’Estiu als Badius, que s’allargarà fins al 20 de juliol.

   

  Òmnium Cultural presenta la programació del Nits d'Estiu als Badius 2017, un cicle on es combina cultura i patrimoni. Una oportunitat única per gaudir d'un concert o recital poètic en un típic badiu badaloní.

   

  Enguany s'ha programat una oferta d'estils diversos, però totes elles de primer nivell: concerts de Paula Valls (jazz, soul i funk), que actuarà a Badalona uns dies abans de fer-ho al Festival de Cap-roig; el quartet de corda Kapdinski (Classicisme, romanticisme i música barroca) i el grup Bipolar (pop-rock) i el recital poètic que l'actriu Montse Guallar, acompanyada per la guitarra de Max Sunyer, han preparat per commemorar el centenari de Palau i Fabre.

   

  “És una excel·lent manera d'oferir una bona proposta cultural a la ciutat, a la vegada que posem en valor un element patrimonial tan característic de la ciutat com són els badius”, ha explicat Jordi Ballesteros, president d'Òmnium Cultural Badalona – Barcelonès Nord.

   

  El cicle començarà el proper dijous, dia 29 de juny, i continuarà cada dijous fins el 20 de juliol. El preu és de 7 euros per als socis d'Òmnium Cultural i 10 per als no socis. Les inscripcions s'han de fer a través del correu electrònic [email protected] o del telèfon 93 389 56 80. Un cop confirmada la reserva es donarà a conèixer l'adreça exacte del badiu on se celebrarà cada concert.