El Seagull s’adapta bé al canvi de guió (0-2)

  0
  0m61buiinnpqyf9ce86wptu8a.jpg

  05/09/2016 – Les gavines debuten a la lliga derrotant l’Igualada a domicili i demostren tenir recursos per dur la iniciativa del joc.

   

  Venien d’un partit on la defensa va ser la clara protagonista i necessitaven saber canviar el xip i passar a ser protagonistes. En les semifinals de Copa Catalunya davant l’Espanyol, al Seagull li va tocar córrer fins al límit i treballar per mirar d’anul·lar les virtuts del rival. El passat cap de setmana a Igualada, aquest guió no es va repetir.

   

  El bloc de Ferrón debutaria a la Segona Nacional demostrant que també pot guanyar partits gaudint de més possessió que el seu adversari. Des de l’inici del matx, el conjunt badaloní aconseguiria retenir el control de l’esfèrica, obligant l’Igualada a estar més pendent de defensar que no pas de buscar la porteria contrària.

   

  Aquest context es mantindria al llarg de 65 minuts i li donaria al Seagull el premi del gol. Superada la mitja hora, una bona paret per banda esquerra deixaria Carla Morera sola davant la portera local i l’ex del Cerdanyola marcaria amb una gran definició (37’).

   

  Ben entrat el segon temps, però, l’Igualada afegiria més pólvora ofensiva al seu onze i començaria a crear-li dificultats al Seagull. A més, les altes temperatures limitarien l’energia de les jugadores de Ferrón.

   

  Tot i que el bloc local hauria pogut empatar en alguna aproximació perillosa, finalment seria Alba Gordo qui sentenciaria el partit per les gavines. Un penal comès sobre Mar (93’) li donaria a la capitana visitant l’opció de decidir des del punt fatídic i Gordo no erraria (0-2).  

   

  “Les sensacions van ser molt bones. Vam haver de dur la iniciativa i l’equip es va trobar còmode amb la pilota als peus. L’Igualada és un rival ordenat, però nosaltres mai vam desesperar”, celebrava Jordi Ferrón un cop finalitzat el xoc. El Seagull comença bé la lliga, situant-se dins del grup capdavanter del grup III.