Prop de 150 establiments obriran fins a mitjanit durant la 5a Shopping Night

  0
  shopping albert gamiz.jpg

  05/05/2017 – El Centre s'omplirà de promocions, descomptes, degustacions i activitats el dissabte a la nit.

  La 5a edició de la Badalona Shopping Night tindrà lloc el pròxim dissabte 6 de maig amb la participació de prop de 150 botigues i establiments comercials que obriran les seves portes fins a la mitjanit. Des de les 20.30 hores fins a la mitjanit els establiments dels carrers de la Creu, Francesc Layret; Pietat; Lleó; Sant Joaquim; Sant Pere, Roger de Flor; Sant Francesc d’Asís; Sant Carles; Ribas i Perdigó; Francesc Macià; Jesús; Pare Claret; Sant Anastasi; el passatge Maignon i l’avinguda del President Companys, presentaran una àmplia oferta de promocions; descomptes; degustacions i copes de caves; sortejos; desfilades; obsequis i activitats sorpreses.

   

  Aquesta nova edició de la Badalona Shopping Night començarà a partir de les 8 del vespre a la plaça de la Vila amb una Flashmob creada per la coreògrafa Maribel del Pino, directora de l’escola de danses Tribu Urbana Center. Una altra de les activitats destacades serà la possibilitat de desfilar a la passarel·la virtual de la Badalona Shopping Night, situada al final del carrer del Mar, cantonada amb el passeig de la Rambla, i fer-se una fotografia gratuïtament. Enguany alguns establiments també instal·laran parades al mateix carrer de Francesc Layret a tocar de l’edifici de la Sopera. Precisament en aquest espai també hi haurà un “photocall” on fotografiar-se. A les 12 de la nit, a la plaça de la Vila, es coneixeran els premiats del concurs d’aparadors així com dels sortejos entre els compradors i compradores de la Badalona Shopping Night. Un dels premis consisteix en el privilegi de polsar el botó del primer petard que anuncia l’acte de la Cremada del Dimoni i la possibilitat de veure-la des d’un lloc privilegiat.

   

  El carrer de Francesc Layret quedarà tallat al trànsit

   

  El carrer de Francesc Layret quedarà tallat al trànsit de vehicles el dissabte 6 de maig des de les 19.30 nores fins a la 1.30 hores de la matinada entre l’avinguda de Martí Pujol i els carrers de la Mercè i d’Eduard Flò.

   

  Els autobusos discorreran per itineraris alternatius, el metro obrirà tota la nit i els usuaris d’aparcaments als quals no puguin accedir pels talls de trànsit tindran la possibilitat de fer servir l’aparcament municipal de Pompeu i Fabra amb un tiquet gratuït de 24 hores.

   

  La Badalona Shopping Night és una iniciativa organitzada per les associacions de comerciants BadaCentre i Centre Comerç Badalona amb l’objectiu de promoure i dinamitzar els comerços de la ciutat i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.