El segon ‘outlet’ del Progrés s’acomiada amb èxit després de 10 dies

  0
  72
  DSCF2601.JPG

  17/10/2014 – Uns 40 comerços han venut molts dels seus productes a milers de veïns  de tots els barris de la ciutat.

  Un sorteig d’un carro de la compra i cinc vals de descompte valorats en 100 clausurava el passat diumenge, 12 d’octubre, la segona edició de l’’outlet’ del Progrés, organitzat per l’Associació de Botiguers i Serveis del barri del Progrés i que una quarantena d’establiments han ofert els últims stocks d’aquesta temporada com roba, sabates, complements i decoració per a llar, entre altres, a la plaça Pompeu Fabra. 

   

  A mitjans d’aquesta mostra ja es calculava que s’estava superant, respecte la primera edició, el nombre de visites i de vendes gràcies a la ubicació que i la experiència de l’any passat, i ara que ja s’ha finalitzat després de deu dies, l’associació confirma que ha estat tot un èxit gràcies a l’”espai que és més cèntric”. Recordar que en l'anteior 'outlet' a la plaça dels Països Catalans es va vendre el 50% dels productes. També, els comerciants estan molts satisfets d'aquesta iniciativa, ja que "no s'han de preocupar de tenir personal a la parada, només de portar el material a la mostra".

   

  A més, durant els caps de setmana els visitants, que han estat de tots els barris de la ciutat, han comptat amb servei de restauració, inflables i personatges infantils per atraure al públic familiar. Per altra banda, ja han assegurat que els comerciants i els serveis del barri del Progrés treballaran per una tercera edició.