El servei de socorrisme de les platges es perllongarà dos caps de setmanes més

  0
  42
  IMG_9593.JPG

  07/09/2013 – Encara que la temporada de platja va acabar el passat dia 1, l'Ajuntament allargarà el servei aquest cap de setmana, el següent i el dia 11 de setembre, de 10 a 19 hores.

  L’Ajuntament de Badalona allargarà el servei de salvament i socorrisme a les platges de Badalona durant dos caps de setmana més d’aquest mes de setembre –concretament, els dies 7 i 8 i 14 i 15–, així com durant la festivitat de l’Onze de Setembre, assumint el cost d’aquest servei. La temporada de bany a les platges establerta per la Generalitat va finalitzar el passat diumenge 1 de setembre. El servei de salvament i socorrisme funcionarà aquests dos caps de setmana així com el dia 11 de setembre de 10 a 19 hores.

   

  A Badalona hi ha mòduls assistencials i punts de vigilància, assistència i socors a les platges de la Mora, del Coco, del Pont del Petroli, de l’Estació, dels Pescadors, del pont d’en Botifarreta, del Cristal i de la Barca Maria.

   

  A més, la neteja dels lavabos ubicats a la platja també s’allargarà durant aquests dos caps setmana i la festivitat de la Diada. La resta de dies, els usuaris de les platges poden fer servir els lavabos de les guinguetes, que són públics i gratuïts. A la platja dels Pescadors i a la platja del Pont d’en Botifarreta hi ha vestidors i lavabos per a persones amb mobilitat reduïda, mentre que també hi ha mòduls de lavabos al llarg de tota la platja.

   

  D’altra banda, la neteja de la sorra de les platges es continuarà fent fins al 30 de setembre. Aquest servei va a càrrec de l’Àrea de Metropolitana de Barcelona (AMB). Fins al dia 30 de setembre, les platges es netegen de forma manual amb deu operaris, així com de forma mecànica amb una garbelladora.