El Sevilla regna al Torneig del Sistrells (3-4)

  0
  DSC_0447.JPG

  31/05/2016 – El conjunt andalús s’imposa al FC Barcelona i es proclama campió a Badalona.

   

  En un ambient immillorable, com ja és tradició, els 26 clubs convidats a la V edició del Torneig Benitosports-Adidas organitzat pel CF Sistrells podrien desenvolupar un futbol d’alts volts.

   

  Un cop superada una intensa fase de grups, l’espai per a les sorpreses quedaria molt reduït, ja que només el CF Sistrells podria fer-se un lloc entre les grans fàbriques de talent nacionals.

   

  El bloc badaloní seria capaç d’eliminar el Nàstic als vuitens de final (3-1), tot i que acabaria quedant apartat de la lluita pel títol en la següent ronda a mans de la Damm (6-1).

   

  Després de veure com el Sistrells es convertia en la revelació, els favorits entrarien a escena per postular-se cap a la victòria final. El FC Barcelona seria un dels finalistes, després de desfer-se del Getafe (4-0), del Cornellà (2-1) i de la Damm (6-1).

   

  Emulant la final de la Copa del Rei, el Sevilla també aconseguiria anar superant rondes fins a creuar-se amb el conjunt blaugrana. A diferència del partit viscut al Calderón, però, aquesta vegada els andalusos podrien imposar-se, guanyant la final amb un ajustat 3 a 4 (3-4). El tercer lloc se l’enduria el Reus Deportiu, després de doblegar la Damm (2-3).