Per passar pàgina

0
    51

9/11/2015.- Partit per oblidar del Natzaret, que es va veure sorprès des del principi per la intensitat del rival, mentre que el Natzaret B es col.loca líder a Segona

La defensa agressiva del Roser va provocar molts problemes al Sant Andreu. Els errors en el tir eren constants i el rival va tancar també molt bé el rebot.

Tot i així, el Natzaret es va mantenir dins el partit i va arribar a empatar al tercer quart. Els visitants van reaccionar amb un parcial de 5-13 i la diferència de 8 punts, en un partit amb molt poca anotació, va ser definitiu.

El Sant Andreu ja no va poder entrar al partit, 34-46. El proper divendres al vespre intentaran recuperar-se d’aquest mal partit a la pista de l’Olot.

A Segona, liderat pel Natzaret B

La jornada sí que va ser positiva pel filial. El Sant Andreu B segueix en ratxa, ja suma 5 victòries consecutives i es col.loca líder provisional del grup 1 de Segona.

La victòria a domicili en una pista tan complicada com la del Quart confirma el gran inici de temporada, tot i que el canvi de categoria feia impensable aquests resultats.

El primer quart a Girona va estar marcat pels dubtes visitants i l'encert ofensiu de les locals.  Al segon quart, la defebsa del Natzaret va poder aturar el ritme del Quart i es va arribar al descans amb el partit igualat.

A la represa, les badalonines van sortir molt motivades i amb la intenció de marxar al marcador. En 6 minuts van aconseguir un parcial de 6 a 17 amb 5 triples inclosos. Però les faltes i les opcions de tirs lliures dels rivals tornaven a ajustar el marcador.

Amb 66-65 i a falta de 14 segons, després d'un temps mort visitant, Emma Barceló va anotar la cistella decisiva que va donar la victòria al Sant Andreu.

Aquesta setmana l'equip descansa i servirà per agafar un respir després de 7 setmanes molt intenses i de bona feina.

El Sant Andreu es col.loca líder gràcies a la victòria de la Minguella a Malgrat, després d’un partit dur a la pista del líder fns la setmana passada el Mollet.

El partit va ser contundent i poc vistós en atac, que els àrbitres van saber controlar tot i les dificultats. Una vegada més, la solidaritat defensiva de les blaves va aguantar els triples constants de les del Maresme. A més, l’equip va tenir les idees molt clares en atac.

Un bàsquet d’Anna Pons i la sang freda d’Àlex Rueda van ser decisius per culminar la bona feina de tot l’equip, des de la banqueta fins a la última jugadora. Després d’aquesta important victòria, la Minguella rep el Premià diumenge a la tarda, 17.45h.

Precisament, el Joventut Badalona Femení va acusar les baixes i les jugadores tocades en la seva visita a Premià. El partit va començar bé en defensa però amb desencert en atac.

Les bones jugades i les pilotes recuperades no es transformaven en punts. L’equip ho va acusar mentalment i va deixar cada vegada més lliure el joc exterior rival, que cada vegada atacava amb més facilitat.

A falta de 3 minuts i amb 6 punts de diferència, les forces van fallar i la diferència es va dispara fins el 63-51. Dissabte intentaran refer-se en la visita del Quart,16h.

També derrota del Badalonès en la visita del Salt, 46-65. El proper dissabte visiten Calella.