Una victòria dels Termites Llefià a Castellar del Vallès

  0
  termites.jpg

  07/11/2017 – El grup C manté el lideratge en el Grup B de la Lliga de Barcelona.

  El passat diumenge, 5 de novembre, es van celebrar dues noves jornades de la 23a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes, concretament la cinquena i la sisena.

   

  En primer lloc, el Grup C va jugar en aquesta ocasió a Castellar del Vallès, on els Termites de Llefià C van obtenir la victòria davant els Colobrers Groc per 301-306, i la derrota amb Va Tornem-hi per 280-305.

   

  Tanmateix els hi va passar als Termites B, que van guanyar la cinquena jornada enfrontant-se a La Perestroika per 122-272, però ja a la segona volta van caure per 266-276 amb el Sabadell.

   

  Per la seva part, sembla que els Termites A no acaben d’arrancar la temporada amb bon peu. I és que, no van assolir cap victòria a Castellar davant el Sabadell (312-296) i els Colobrers Groc (241-291).

   

  D’altra banda, l’equip badaloní To-K-Fusta va debutar a Sant Salvador de Guardiola, on es va veure les cares amb el Poblenou A, amb qui perdre per 298-316. La sisena jornada els To-K-Fusta van descansar.

   

  Respecte a la classificació general, els Termites de Llefià C continuen invictes del Grup C amb 10 punts per davant dels Va Tornem-hi i Colobrers Groc. En canvi, els equips A i B dels Termites baixen al cinquè i el sisè lloc, respectivament. El To-K-Fusta, que juga al Grup B, descendeix dos llocs i ocupa la cinquena posició amb 4 punts, entre Sagrada Família i Fusta i Ferro B.