El Tanatori de Badalona commemora els 15 anys de la seva posada en marxa

  0
  tanatori.jpg

  16/04/2018 – Se celebrarà el pròxim dimecres 18 d’abril amb un acte inaugural on es realitzarà un recorregut pel centre i es repassarà la història dels serveis funeraris.

  El Tanatori de Badalona, un dels centres referents en serveis funeraris a l’àrea metropolitana de Barcelona, compleix enguany 15 anys de la seva posada en funcionament. Amb motiu d’aquesta commemoració, el centre organitza un acte inaugural d’aniversari el proper dimecres 18 d’abril a les 12 hores, a les seves dependències.

   

  A l’acte intervindrà Ana M. Gassió, directora general de PFB – Serveis Funeraris, empresa propietària i gestora del Tanatori de Badalona, que guiarà un recorregut pel centre i repassarà la història dels serveis funeraris en aquesta ciutat, fent èmfasi especial en l’evolució d’aquest equipament funerari, posat en marxa el 2003.

   

  La presentació també comptarà amb la participació d’Àlex Mañas, segon tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Badalona i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible.

   

  Xerrada amb el filòsof Francesc Torralba

   

  D’altra banda, L’oficina del Tanatori de Badalona, situat al carrer de Francesc Layret amb número 84, acollirà el pròxim dijous 19 d’abril, a les 19 hores, la ponència ‘La vida i la mort, des del punt de vista espiritual’, a càrrec del filòsof i teòleg Francesc Torralba.

   

  L’acte, d’accés gratuït al públic, s’emmarca en el cicle de ponències “Una qüestió de vida i mort” organitzat pel Tanatori de Badalona.