Empat en un escenari històric; el Pomar fa un nou pas cap a la salvació

0
    20

El CD Masnou lluitava a Tercera Divisió fa dues temporades. Un històric del futbol català que esportivament ha patit dos descensos consecutius i que aquesta jornada rebia la visita de la Unificació Llefià.

Al Municipal de El Maresme, el conjunt de Jordi Souto es va avançar al marcador a la sortida d'un córner executat per Casulleras i rematat al fons de la xarxa per part de Paco Ramos. L'alegria badalonina, però, va durar 8 minuts. Pompi va igualar el matx abans del descans i el marcador es va mantenir fins al final. Repartiment de punts en un duel sense gaire emoció. La 'Llefi' acumula 45 punts a la zona còmode de la classificació.

A Tercera Catalana, el Young Talent va patinar a Premià de Dalt (3-3) en un tram final de temporada molt igualat. El conjunt de Ricardo Parra encara lidera la classificació però la Cirera ja es troba a 3 punts de distància. Per la seva part, el Lloreda va sumar un punt al camp del Rocafonda (2-2). A més a més, el CD Pomar de Jorge Rincón va tornar a confirmar el seu gran estat de forma i s'apropa a la salvació a Tercera. Jorge i Capi van ser els autors dels gols badalonins. Així mateix, el Pere Gol de Luis Ortega també es troba a prop d'aquest objectiu tot i perdre davant el Santvicenti (1-3).

L'Àguila va perdre el seu partit a Quarta Catalana contra Alzamora (2-6). La UE Bufalà va superar el Milan Hospitalet (3-2).