La Casa de Córdoba conclou les festes de Sant Rafael Arcàngel

  0
  11
  Casa Cordoba.JPG

  23/10/2015 – Aquest diumenge l'entitat celebra una missa i un dinar de germanor en honor a San Rafael, arcàngel de Còrdova.

  Després de tot el mes d'octubre ple d'activitats culturals, esportives i sortides culturals, entre altres, per commemorar les festes de Sant Rafael -arcàngel de Còrdova-, la Asociación Cultural Andaluza Casa de Córdoba de Badalona posa el punt final a la seva celebració aquest diumenge, 25 d'octubre a les 13 hores, amb una missa en honor al sant i amenitzada pel 'coro rociero Jara y Romero'.

   

  Tot seguit, a les 15h, la seu de l'entitat ubicada al carrer Balmes, número 37, acollirà la degustació d'una paella. Desrpés del dinar de germanor, la cantant de música espanyola Maria Muñoz i el 'coro rociero Raices de la Esperanza' de l'Asociación Cultural Rociera Andaluza Ciudad de Badalona oferiran una actuació.

   

  D'altra banda, dintre del programa de les festes, el proper dissabte, 31 d'octubre a les 21h, l'entitat organitzarà un sopar amb motiu del Dia de Tots Sants. Durant tot aquest mes, la Casa de Córdoba ha celebrat campionats de billar, dominó i parxís, una sortida a Cunit i dos festivals amb les actuacions dels seus quadres de ball i de l'Acadèmia de Ball de Nati Andújar i de la Casa de Utrera de Badalona.