El Teatre Blas Infante acull el 12è aniversari d’ACRA Ciudad de Badalona

  0
  Foto 8-11-14 21 41 19.jpg

  10/11/2014 – Ho van celebrar amb un festival andalús on van passar diversos artistes i quadres de cant i ball. 

  L’Asociación Cultural Rociera Andaluza (ACRA) Ciudad de Badalona va celebrar dissabte el 12è aniversari de la seva fundació en un Teatre Blas Infante ple de gom a gom. Un festival andalús que es va allargar unes tres hores i que van passar per l’escenari diversos artistes com Isabel de Mérida i Paqui Jarque, entre altres, però també quadres de cant i ball com la coral de la pròpia entitat, Raices de la Esperanza. Però enguany el públic també ha pogut gaudir no només d’això, sinó també d’actuacions teatrals a càrrec dels mateixos socis i sòcies.

   

  El president d’ACRA Ciudad de Badalona, Antonio Cortés, ha valorat d’aquests dotze anys que “hem tingut de tot, però per davant, hem quedo amb que la nostra gent estigui contenta i gaudeixi, perquè no es pot demanar res més”.

   

  Per altra banda, els propers dissabtes, 15 de novembre i 6 de desembre, realitzaran el rosari a la seva entitat (carrer Salou), on està convidat tothom que ho vulgui. Però destacar que de cara el 8 de desembre, oferiran una missa rociera a la parròquia de Sant Antoni de Pàdua i posteriorment un potatge andalús a la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador.