La Colla Micaco continua consolidant castells de set de camí a la seva diada

  0
  40
  15556578547_d0d1a80e37_k.jpg

  10/11/2014 – Els Castellers de Badalona han participat aquest dissabte a la tarda a la diada castellera en motiu de la Festa Major del barri barceloní de la Sagrera, on han descarregat dos castells de set amb noves estrenes.

  Els Castellers de Badalona han participat aquest dissabte a la tarda a la diada castellera en motiu de la Festa Major del barri barceloní de la Sagrera, juntament amb la Colla Castellera Jove de Barcelona i els Encantats de Begues.

   

  Els Micaco havien plantejat repetir l'actuació de la setmana anterior a Cornellà, amb dos castells de 7 amb noves estrenes. Després del Pilar de 4 d'entrada, els badalonins van aixecar com a primer castell el 3de7 amb una bona execució que els va permetre descarregar-lo de manera còmode.

   

  En segona ronda, els de la camisa micaco van portar a plaça el segon castell de 7 de la jornada, el 4de7. L'estructura va presentar algun petit problema de mides però la colla va saber mantenir-lo sota control per tal de poder-lo descarregar sense patir.

   

  El tercer castell triat pels de Badalona va ser un nou 5de6 que va servir per fer rotacions i que van descarregar fàcilment i sense ensurts. Per acabar la diada, els micacos han descarregat un ferm i tranquil Pilar de 5. La setmana vinent els micacos tindran la seva darrera cita fora de Badalona, a Sant Cugat, abans d'acabar la temporada el dia 23 de novembre amb la seva XVII Diada.