El temporal destrossa la terrassa del Donzella Beach Club

  0
  52
  IMG_9422.JPG

  06/11/2015 –  Protecció Civil va enregistrat onades de 2.5 a 3 metres que es van produir per la maregassa.

  El fort temporal de dilluns va fer estralls a la platja de Badalona. A unes més que a altres, però. Els clàssics moviments de sorra han accentuat alguns trams i buidat uns altres. Protecció Civil va enregistrat onades de 2.5 a 3 metres que es van produir per la maregassa. El Pont del Petroli va haver de ser tancat, com de costum quan hi ha un temporal, però la pitjor part se la va endur, sense dubte, la Donzella Beach Club.

   

  La terrassa que durant l’estiu ha servit refrescos i copes a centenars de badalonins ha quedat pràcticament destrossada entre els temporals de finals de setembre i el d’aquesta setmana. Ni rastre de les barres, les passarel·les de fusta o altres elements del mobiliari, una part del qual s’ho han emportat les onades. La part interior dels banys també es troba en estat de caos, però la principal causant va ser la tempesta del setembre, que va enfonsar part del terra. La de dilluns, de fet, ha portat molta sorra a l’interior del local i l’ha tornat a omplir.

   

  Tot plegat comptava amb la previsió dels responsables de l’espai,que van col·locar sacs de contenció i fustes per reduir els possibles danys abans del temporal. Sempre hi ha hagut tempestes, el problema, apunten, és la falta de sorra, cosa que fa que les onades trenquin molt més a prop de les instal·lacions. De fet, esperen encara quatre o cinc temporals més durant la tardor i l’hivern. No serà fins llavors, passat la pitjor part climatològica de l’any, que podran començar a reparar-ho tot.