El tramvia atropella un menor a Sant Roc i els veïns tallen la via en senyal de protesta

  0
  Foto 21-10-14 18 51 01.jpg

  21/10/2014 – L’incident ha tingut lloc entre les parades d’Encants de Sant Adrià i Sant Roc de la Línia 5, zona limítrofa entre Badalona i Sant Adrià; el noi afectat ha estat traslladat en ambulància a l’hospital de l’Esperit Sant, on ha ingressat en estat “menys greu”, segons fonts del SEM.

  Un menor d’edat de 13 anys ha estat atropellat aquest matí pel TramBesòs al seu pas per Sant Roc. L’incident ha tingut lloc entre les parades d’Encants de Sant Adrià i Sant Roc de la Línia 5, zona limítrofa entre Badalona i Sant Adrià. El noi afectat ha estat traslladat en ambulància pel Servei d’Emergèncis (SEM) a l’hospital de l’Esperit Sant, on ha ingressat en estat “menys greu amb policontusions”, segons fonts del SEM i del propi centre sanitari. Posteriorment, ha estat traslladat al Servei de Traumatologia Pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron.

   

  Després de l’accident s’han succeït una sèrie d’aldarulls degut a les protestes dels veïns de la zona, que es queixen de la inseguretat dels passos que travessen les vies en aquest tram i demanen mesures per garantir la protecció dels vianants. Segons diverses fonts, s’han viscut moments de tensió entre les autoritats desplaçades i el grup de veïns, que fins i tot han arribat a col·locar contenidors enmig de les vies del tram i han tallat la circulació fins a les 13 hores.