Victòria balsàmica a Badalona (7-5)

0
    38
    DSC06960.JPG

21/10/2014 – El Futsal Iris Badalona aconsegueix la primera victòria a casa contra el CN Caldes i surt de la zona de descens.

Conscients que no podien perdonar més punts a Casagemes, els verds van sortir molt motivats i van agafar per sorpresa al Caldes. Els visitants van veure com en dues jugades consecutives els hi marcaven dos gols: Jordio primer i després Ricky,  en els dos primers minuts de joc (2-0).  L’eufòria del que semblava un partit fàcil que acabaria en golejada es va esvair quan Rubén va respondre per part vallesana amb el 2 a 1 (4’).

A partir d’aquest moment, el Futsal Iris va ser conscient que hauria de treballar-se el partit, sobretot després de veure com el CN Caldes aprofitava les errades defensives per amenaçar la porteria d’Alexis. Els locals es van saber imposar al nou impuls dels vallesans i van fer-se forts amb una pressió a tres quarts de camp.

Tot seguit, una recuperació de pilota va permetre a Fede iniciar la jugada que acabaria en assistència per a Ñoño, el qual marcava a plaer des del segon pal (9’). El 3 a 1 no duraria massa en el marcador, donat que en la jugada següent, Jesús, escurçava distàncies (3-2).

Va ser un dur cop per la moral de l’equip de Casagemes, que en els següents minuts demostraria tot un seguit d’errades i imprecisions en les passades, i una pressió deficient que acabarien desembocant en el gol de Nil (3-3).

L’intercanvi d’atacs per part dels dos equips fou constant, però cap dels dos acabava finalitzant. Quan semblava que el marcador no es mouria, a dos minuts pel descans Ñoño realitzava una gran jugada individual marxant de tres rivals i xutava al pal. Fede, atent a la jugada, apareixia per incorporar-se a l’atac i marcar a porteria buida el 4 a 3.

A continuació, la mala sort jugà en contra del Futsal Iris, ja que a falta de pocs segons per acabar la primera meitat l’àrbitre li xiularia la sisena falta i Albert transformava el doble penal que situava les taules de nou (4-4).

Durant la segona meitat, els verds sortien a pista amb la novetat del porter anglès Joe Dibben, incorporació procedent de l’Helvécia London. La pressió intensa dels locals va permetre a Fede culminar un contraatac establint el 5 a 4 (23’). Per evitar desgastar del tot el seu equip, el tècnic badaloní Carles Ventura va fer endarrerir la línia de pressió a mitja pista, cedint més percentatge de possessió al conjunt visitant.

Després de diversos intercanvis de cops, al el minut 33 Rubén posava l’empat el marcador, aprofitant-se d’una escletxa en la cansada defensa badalonina i donant vida al Caldes. Instants després, Joe aturava un doble penal i mantenia la igualada en el marcador. L’empat a 5 a falta de 5 minuts semblava definitiu, ja que el cansament en els dos equips es notava en el joc.

Llavors va aparèixer Víctor Valls (38’), el qual trencava la situació amb un potent xut creuat (6-5). La resposta del CN Caldes va ser sortir amb porter jugador, però de nou Víctor va tallar una passada i va marcar a porteria buida el 7 a 5 definitiu.

La victòria contra el CN Caldes és una injecció de moral per un Futsal Iris que veu recompensats els seus esforços en la pista. Més bones notícies són la reaparició de Santy després d’un mes de lesió i el bon rendiment de Joe Dibben que permeten apuntalar la porteria dels verds. L’Iris suma quatre punts i és dotzè a Divisió d’Honor Catalana.

El proper partit serà al Pavelló Municipal d’Arenys de Mar dissabte dia 25 contra el Futsal Arenys de Mar (19:45h).