El tuit d’un tinent d’alcalde de Guanyem torna a aixecar polseguera a les xarxes

  0
  tuit tellez 2 .jpg

  21/07/2015 – El regidor de Guanyem Jose Téllez va bromejar amb ruixar-se amb lleixiu després d'interactuar amb el convergent Ferran Falcó; el missatge ha desencadenat molta polèmica en l'àmbit polític.

  Un tuit del regidor i tinent d’alcalde de Guanyem Badalona Jose Téllez ha tornat a despertar polèmica aquests dies a la política badalonina. L’edil, a qui l’exalcalde Xavier Garcia Albiol va denunciar fa unes setmanes per un missatge a Twitter de 2012, va mantenir una conversa a la mateixa xarxa social en la que deia que volia ficar-se a la dutxa i ruixar-se “amb lleixiu”; en ser preguntat per un altre internauta si l’havia “tocat l’Albiol”, Téllez va respondre: “No, pitjor. En Ferran Falcó”.

   

  Un dels primers en difondre el tuit va ser el propi Xavier Garcia Albiol: “Discrepo del convergent @ferranfalco però em sembla repugnant el comentari del tinent d’alcalde de #Badalona Téllez”. A partir d’aquí, les crítiques es van succeir des de diferents sectors polítics locals, que han considerat el missatge una falta de respecte i alguns han demanat la dimissió del regidor de Guanyem.

   

  Téllez ha argumentat que la seva “explosió a Twitter” tenia a veure “amb la negociació del cartipàs i les contradiccions que suposa arribar a un acord, com a Guanyem, amb la resta de l'oposició”. “No diré res més, per responsabilitat. Només reiterar les meves disculpes públiques a Ferran Falcó per prendre'm una confiança amb ell que veig que no és recíproca. Prenc nota”, va sentenciar. Falcó, en resposta, ha proposat al tinent d’alcalde “oblidar el comentari”: “Ja has vist que no m'hi he referit més enllà de què s'ha tret el tema a la tertúlia de la ràdio”, va dirigir-se el convergent a en Téllez, amb voluntat de treure ferro a tot plegat.