Eliminats en l’últim sospir

  0
  73
  sub16.jpg

  27/07/2012

  La selecció espanyola sub16 ha caigut als quarts de final contra Sèrbia per 68 a 67. Un últim llançament de Marc Bauzà (8 punbts i 9 rebots) podria haver canviat el signe del partit però els serbis han taponat el tir. Sergi Costa ha fet 2 punts i ha repartit 1 assistència

  La selecció espanyola sun16 dels verd-i-negres Sergi Costa i Marc Bauzà ha perdut per 68 a 67 contra Sèrbia i ha quedat eliminada de l'Europeu. Marc Bauzà ha tingut l'últim llançament però li han taponat el tir.

  Espanya, que ha arribat a l'encreuament com a 4a del seu grup, ha competit fins al final contra Sèrbia, que només havia perdut un partit en el campionat.

  Els de Diego Ocampo s'han sobreposat al 9-0 inicial per mantenir el marcador igualat fins a la mitja part. A la represa, de la mà de Bauzà, Garcia i Martinez, els espanyols han aconseguit el màxim avantatge (39 a 55) però Stojanovic ha capitanejat el parcial balcànic per tornar la igualtat (57 a 57) amb 7 minuts per disputar-se.

  Brais Gago anotava els últims 4 punts de la selecció i posava per últim cop als espanyols per davant, però el propi jugador gallec ha comès una falta de tir i Sèrbia ha sentenciat des del 4,75.

  Sergi Costa ha tornat a ser titular i ha aportat 2 punts i 1 assistència en els 15 minuts que ha jugat. Marc Bauzà ha anotat 8 punts i ha atrapat 9 rebots en 31 minuts de joc.