Els cadets de Badalona Dracs aconsegueixen el pas als Wild Cards

0
    37
    badalona dracs cadets.JPG

11/11/2013 – Els badalonins van guanyar dissabte als Búfals (43-00), però van perdre davant del Barberà (26-00).

Els Badalona Dracs es van desplaçar aquest dissabte fins la localitat tarragonesa de Reus, on s’ha disputat la primera jornada de la Copa Catalana Cadet, en què van acabar amb una victòria i una derrota.

En el primer partit d’aquesta jornada, els Dracs s’enfrontaven a una batalla barcelonina a l’enfrontar-se als Búfals de Poblenou. El partit va començar amb la defensa del Badalona parant l’equip de Búfals, que va deixar una bona posició de camp la pilota, que van saber aprofitar amb una connexió entre David González i Eduard Arreondo. La tònica del partit va ser pràcticament la mateixa durant la primera part arribar amb un 30 a 0 al descans a favor de l’equip badaloní. Després del descans quan semblava que l’equip de Búfals aconseguia moure les cadenes, la defensa dels Dracs tornava a ser protagonista forçant un fumble i dos intercepcions retornades a touchdown per Eduard Arredondo, posant així el marcador amb 43-00 final que les donava victòria a Badalona.

Cal destacar el gran partit d’Enrique Mellado i Isaac Gomez en tasques defensives i de l’estrena com cadets de Mathias Gallardo, Allan Suarez i Víctor Imbernon.

En el segon partit es va tornar l’altra cara dels Badalona Dracs Cadet, qui després d’un partit de descans, al tornar a jugar en la jornada no semblava els mateixos que minuts abans havien jugat a l’haver-los pres la mesura l’equip vallesà de Barberà, qui els va guanyar per 26 a 0.

En aquest partit no van aconseguir moure les cadenes amb la mateixa fluïdesa que en el primer partit, oportunitat que no va desaprofitar en les dues ocasions que va tenir l’equip de Barberà arribant al 12 a 0 al descans. Malgrat els ajustos per part d’Oscar Olivenza per a l’equip de Badalona, els cadets de Dracs no van aconseguir avançar amb joc ni de pas ni de carrera. Arribant a anotar Rookies 2 touchdown més i deixar el marcador amb el definitiu 26 a 0.

Amb una victòria i una derrota, els Badalona Dracs Cadet aconsegueixen el pas als Wild Cards, on es jugarà una plaça per a disputar la final four d’aquesta Copa Catalana.