Els Castellers de Badalona engeguen els assajos del nou curs

  0
  [CollaMicaco]imatgeprimerassaig.jpg

  21/01/2014 – Els Micaco seran enguany els padrins de la Colla Castellera Laietans de Gramenet i dels Castellers de Sant Adrià.

  El passat divendres, el pati d’assaig de Can Peixau es va omplir amb un bon nombre de micacos que s’enfaixaven per primer cop aquest any. L’assaig va obrir la temporada dels Castellers de Badalona d’enguany, que suposa la 17a en la història de la colla.

   

  A diferència d’altres anys, els de la camisa micaco han començat la temporada més aviat amb uns assajos de formació els divendres de 20 a 22h al seu local, situat al Carrer de Font i Escolà, 42. Aquests assajos són oberts tant a membres de la colla com a tots aquells que vulguin conèixer el món casteller des de dins i duraran fins al 17 de febrer, quan el grup retorni als horaris d’assaig habituals.

   

  Divendres, la Colla Micaco va rebre la visita d’alguns membres de la Colla Castellera Laietans de Gramenet i dels Castellers de Montcada. Es dóna la curiositat que els Castellers de Montcada va ser una de les formacions que van apadrinar els Castellers de Badalona en els seus inicis. Després de 15 anys d’inactivitat, la colla del Vallès està en procés de refundació i estan rebent la col·laboració de la colla badalonina.

   

  Els micacos apadrinen dues noves colles castelleres

   

  Les colles castelleres, quan neixen, reben l’ajuda de colles més experimentades que els guien durant els seus primers passos i que es coneixen com a padrins. Els Castellers de Badalona van anunciar divendres passat l’apadrinament de la Colla Castellera Laietans de Gramenet, que es suma així al dels Castellers de Sant Adrià, que també tindrà lloc aquesta temporada.