Els clubs de futbol es reuneixen amb la Federació per l’estat dels camps

  0
  municipal de bufala.png

  24/02/2017 – Dilluns passat una representació de l’Associació de Clubs va mantenir una reunió amb responsables de la FCF.

   

  Tal com es va anunciar fa setmanes, l’Associació de Clubs de Futbol de Badalona va visitar les instal·lacions de la Federació Catalana de Futbol per traslladar les seves reclamacions en relació a l’estat dels terrenys de joc i les instal·lacions esportives de la ciutat.

   

  El conflicte obert entre les entitats i l’Ajuntament de Badalona per tal d’arribar a una entesa continua obert i aquest només és un nou capítol del serial. Dilluns passat, el secretari general de la Federació Catalana de Futbol, Oriol Camacho, i el directiu i delegat del Barcelonès Nord, Francesc Folguera, es van citar amb Jordi Domènech (president del Bufalà) i Rosa Valverde (secretària de l’Associació).

   

  Els clubs de Badalona van exposar les seves queixes i, segons ha pogut saber aquest diari, la FCF es va comprometre a ajudar en tot el possible. La Federació iniciarà ara comunicacions amb l’Ajuntament per tractar el tema i s’emplaçarà els clubs a fixar una nova reunió en el futur.

   

  En aquesta trobada també es va plantejar la possibilitat de fer una aturada de les lligues, moviment en el qual el CF Badalona en quedaria fora per dependre de la RFEF (primer equip).

   

  Les entitats volien saber quines conseqüències podria tenir ajornar un cap de setmana tots els partits, tant els amateurs com els de base, a nivell de sancions i pèrdua de punts. Segons comuniquen des de l’Associació, la FCF els va comunicar que aquest ha de ser l’últim cartutx a explorar, però que s’estudiaria la manera per evitar sancions cap als clubs.