Ocampo: “El València em recorda als Spurs per la seva generositat d’equip”

  0
  C4ZM4sfWcAIAteN.jpg

  24/02/2017 – El tècnic del Divina Seguros elogia el compromís que ha aconseguit instaurar Pedro Martínez en la plantilla taronja.

   

  La celebració de la Copa del Rei li ha anat bé a la Penya per poder entrenar coses específiques i carregar piles per afrontar el tram final de la Lliga Endesa. El Divina visita València aquest cap de setmana i el seu tècnic, Diego Ocampo, espera que l'equip afronti el partit amb una bona mentalitat.

   

  "Hem pogut veure un nivell de bàsquet excel·lent en la Copa del Rei. No només en termes de competitivitat, sinó en la manera de fer les coses", relatava en primer lloc durant la prèvia. "No ens hem de dedicar exclusivament a intentar destruir el joc del València. També podem aprendre d'ell", afegia a continuació.

   

  Del València, Ocampo en destaca "dues coses". "La primera és la generositat amb la qual tots els jugadors disputen els seus minuts. Em recorden als Spurs en el tema de la generositat i els valors d'equip. La segona és la perfecció amb la qual executen les coses bàsiques del joc", traslladava el preparador gallec.

   

  En aquest sentit, Ocampo destacava la gran tasca que està realitzant Pedro Martínez a la Fonteta. “En Pedro representa l’exigència des de l’autoexigència. No li pots demanar res a ningú si un mateix no ofereix el màxim. A nivell tàctic, l’aspecte que més destaco d’ell és l’ordre i la gestió dels espais. Has de tenir un ordre mental molt potent i conèixer el joc per aconseguir que un equip jugui com ho fa el València”, traslladava el tècnic verd-i-negre.

   

  L'entrenador de la Penya veu poc probable que el conjunt taronja "acusi el fet d'haver perdut la final de Copa". "La seva plantilla és àmplia i sempre hi ha jugadors endollats. A més, s’acosten les eliminatòries d’Eurocup i les voldran preparar contra nosaltres", advertia.

   

  Albert Sàbat: "Mentalment ara som més forts"

   

  Un cop superada l'aturada per la Copa del Rei, el Divina Seguros Joventut inicia la recta final de la temporada amb una primera aturada a la Fonteta. Albert Sàbat, veu autoritzada del vestidor, ens acosta les sensacions que té la Penya abans de visitar el subcampió de l'edició de Vitòria.

   

  "Durant la lliga ja hem vist quin potencial té el València Basket. Si encara algú en tenia dubtes, a la Copa ha demostrat què és capaç de fer. No ha estat campió per petits detalls", exposava en primer lloc. "No ens podem centrar en un jugador en concret, perquè el València ha demostrat ser un equip de debò. Tothom aporta i té assumit com pot rendir des del seu rol", afegia el base.

   

  Pel de Llagostera, tant la Penya com el València han "millorat en relació a la primera volta". "Nosaltres els vam poder vèncer a l'Olímpic, però crec que ara som més sòlids. Les derrotes t'obliguen a madurar. Si comparo la Penya actual amb la d'uns mesos enrere diria que ara som més forts mentalment. L'equip està més disposat a competir en els últims minuts i a no fer cap pas enrere", celebrava el jugador gironí.

   

  En la posició de base, Terry Smith se segueix recuperant els seus problemes físics i Dimitrijevic continua en dinàmica de la plantilla ACB. "En Neno té virtuts que no s'entrenen. Les pots tenir o no. Li hem de deixar espai i tranquil·litat perquè creixi i millori físicament", advertia Sàbat durant la prèvia.