Jordi Martí: “El primer objectiu és la renovació de Salva Maldonado”

  0
  martiJordiCara.jpg
  08/07/2013
  El nou director esportiu de la Penya considera que "el primer pas" ha de ser renovar l'entrenador i que intentaran mantenir una sèrie de jugadors per fer "una estructura sòlida a 3 anys vista"

  El nou director esportiu de la Penya, ha analitzat la situació esportiva en una entrevista a la pàgina web del club

  Com estan sent aquests primers dies en el nou càrrec?
  Estic agafant el relleu a poc a poc, i posant-me al dia de la feina que ja havia fet fins ara, i de les situacions contractuals de jugadors i staff tècnic, així com acabar de conèixer el que és el mercat de jugadors professionals. Jo fins ara havia tingut contactes amb agents, sobretot a nivell de bàsquet base, ara em toca seguir amb els que estan en aquest nivell i poder conèixer millor a les persones que estan en el món de la representació de jugadors professionals. 

  Per on cal començar?
  Salva Maldonado i la seva renovació és el primer pas que ens hem marcat per sobre de jugadors, i la columna vertebral de l'estructura de l'equip que són Albert Oliver, Guillem Vives i Àlex Suárez, són aquestes renovacions què han de caure pel seu propi pes, però sens dubte Salva Maldonado és la primera peça, primer objectiu que el club es marca per tenir una continuïtat de treball realitzat fins ara.
  Intentarem fer un equip basat en un projecte, ja no a curt termini, sinó a mig termini, volem fer créixer els jugadors joves com Vives, Suárez, Ventura, Barrera i Nacho Llovet, i fer una estructura sòlida a més o menys 3 anys vista, però sens dubte el més immediat en aquest projecte és el de seguir mantenint la categoria, i que puguem competir al màxim que ens sigui possible amb el pressupost que tindrem.

  Que tal amb el president?
  Jordi Villacampa és un home que porta en això del bàsquet molts anys, que les ha vist de tots els colors, que sap patir, i que és una persona de bàsquet amb el que ja he treballat des del vessant del bàsquet base. Ara el Club m'ha donat aquesta oportunitat, i el president ha confiat en mi. Villacampa és una icona en el bàsquet espanyol i de l'ACB, aguanta el projecte, i dóna estabilitat.

  Marxa Jordi Cairó, el teu predecessor
  Amb Jordi Cairó en els últims anys, a part de ser el meu cap, ha estat també el meu formador. No sé si el ja ho tenia en ment, que això acabaria així, però en els últims anys Cairó m'ha anat preparant, tenint converses amb alguns representants de més importància. Ajudant-me a conèixer millor el mercat més professional, treballant aquesta zona mixta de bàsquet base amb el professional. Els últims anys Cairó m'ha anat guiant, repeteixo, no sé si ja tenia en ment que això acabaria així.

  Marxen alguns entrenadors no?
  Som un Club que ens hem de resignar, tenim coses bones i altres no tant, el positiu és que formem jugadors, i també entrenadors. Han estat molts els que han sortit d'aquesta casa. Paco Redondo ha tingut una proposta i ha hagut de sortir, hem de seguir creient en la nostra estructura, abans ha passat amb altres entrenadors que van marxar com Pedro Martínez, Josep M. Izquierdo, el mateix Salva Maldonado, i molts altres.
  Segur que en els tècnics del planter tenim entrenadors vàlids perquè això és Badalona i això és la fàbrica, tant de jugadors com d'entrenadors, estic segur que seguiran sortint igual o millor preparats amb l'evolució que està tenint el bàsquet, hem de donar oportunitats a nous valors en el cas dels entrenadors, per això surten els que surten.