Els comerciants del passeig de la Salut treuen les botigues al carrer

  0

  05/10/2012 – Avui i demà, de 10 a 14h, i de 17 a 20.30h, l'artèria principal del barri estarà plena de paradetes; la 1a Fira Fora Stocks del Turó d'en Caritg va ser suspesa per la pluja el passat cap de setmana i tindrà lloc demà.

  L’Associació de Comerciants del Passeig de La Salut torna a organitzar avui i demà una nova edició de ‘Botigues al carrer’. Com fan cada dos mesos, aproximadament, els establiments de la principal artèria del barri treuen al carrer els seus productes i serveis per apropar-se als consumidors. Divendres i dissabte, de 10 a 14h, i de 17 a 20.30h, aquell qui vulgui potà fer una volta per mirar, tocar i comprar articles a l’aire lliure.

   

  Des de l’associació expliquen que aquest cap de setmana, no obstant, només hi haurà una mica d’animació musical per amenitzar l’horari comercial, degut a que aviat s’apropen festes com la Castanyera o Nadal, i han d’estalviar costos per poder implementar més recursos en activitats infantils i iniciatives pròpies de cada celebració.

   

  D’altra banda, cal recordar que la del passeig de La Salut no serà l’única fira de botigues al barri; dissabte, el primer Fora Stocks del Turó dels comerciants de La Salut Alta i Pau Piferrer torna a la càrrega, a la plaça d’en Caritg, després que el cap de setmana passat fos suspès per les fortes pluges.