Els Dracs assoleixen la segona plaça davant els Osos

0
    22

27/05/2015 – Els Dracs i Osos es van enfrontar diumenge a la dècima i última jornada de la LNFA Sèrie A, on es jugava la segona plaça en joc i finalment els badalonins van guanyar amb un 34-0.

Els Dracs i Osos es van enfrontar el passat diumenge a la dècima i última  jornada de la LNFA Sèrie A, amb la segona plaça en joc i el dret de jugar el primer partit del playoff a casa, en una semifinal que tornarà a enfrontar a ambdós equips.

La trobada va començar amb la sorprenent alineació com quarterback local de Curtis Cannon. La situació com director de l'ofensiva d'un dels millors corredors de la competició, va enfortir molt al joc terrestre local, que van aconseguir els seus primers punts en la seva primera possessió, després d emoure cadenes amb facilitat i finalitzant el drive amb una carrera de tres iardes de Cannon. El canari Willy Ramírez situava a continuació el 7-0 amb el xut a pals posterior.

A la següent possessió madrileny i a la seva primera jugada, el quarterback visitant Blair Black era interceptat per Joan Carles Bartra, qui després de retornar la pilota 25 iardes, aconseguia el segon touchdown local i un assentar un cop dur a l'equip madrileny. Ramírez tornava a anotar el punt extra, situant el 14-0 quan només s'havien transcorregut set minuts.

Els Osos ho intentaven mitjançant carreres de Gonzalo Fernández o llançaments curts de Black, però la secundària badalonina, molt atenta als receptors visitants, evitava qualsevol acostament dels madrilenys a la zona d'anotació. Els Dracs, en canvi, continuaven avançant iardes amb suma facilitat amb un gran Javi Fernández i amb un Cannon que intercanviava la posició de quarterback amb l'italià Carminati. Un nou touchdown de Cannon en el segon quart, després d'una curta carrera d'una iarda, ampliava encara més les distàncies al marcador, fins deixar-lo en el 21-0 amb el que s'arribaria al descans.

Després del descans es va mantenir la tònica de la trobada, amb una defensa local molt agressiva, pressionant molt al quarterback rival i impedint que aquest pogués llançar amb tranquil·litat. L'atac d'Óscar Calatayud va seguir amb la dupla Cannon-Carminati, combinant dos estils diferents de direcció de joc però que continuaven sorprenent a la defensa d'Osos. Un llançament de set iardes de l'italià sobre Ian Escoda en el tercer quart, suposava el 27-0 amb el què els locals començaven a sentenciar el partit.

A l'últim quart on es va poder veure a ambdós equips reservant forces i estratègia per a la trobada de semifinals que tornarà a enfrontar a ambdós conjunts, es va produir la jugada més espectacular de la trobada. Canon, quan semblava estar placat per un par de jugadors defensius i quasi caient, li va deixar la pilota a Javi Fernández per a que aquest recorregués les més de 50 iardes que li separaven de la zona d'anotació, aconseguint un touchdown molt celebrat per al gran nombre d'aficionats que es van apropar al camp del Badalona Sud. Aquest últim touchdown certificava el gran triomf dels badalonins i la transformació de l'extra point de Ramírez deixava el definitiu 34-0.

Després d'aquesta trobada, ambdós equips es tornaran a veure les cares el proper 7 de juny a partir de les 11:30 hores, quan el mateix camp badaloní començarà la semifinal de la LNFA Sèrie A, a on els Dracs cercarà l'accés a la seva tretzena final de la competició.