Els pirates arriben a la costa badalonina una primavera més

  0
  pirates.jpg

  31/03/2017 – La Festa Medieval torna a omplir la ciutat d'activitats ambientades durant dos caps de setmana.

  La 19a edició de la Festa Medieval “Pirates a Badalona” torna a la ciutat, fidel, durant el mes d’abril, i concentrarà els caps de setmana de l’1 i 2 d’abril i el 8 i 9 d’abril els actes centrals d’aquesta iniciativa que aglutina la col·laboració d’un centenar d’entitats i la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

   

  El primer cap de setmana, l’1 i 2 d’abril, hi ha una primera proposta d’activitats al Front Marítim tocant al Port, lligades amb els pirates i amb les activitats d’acostament dels corsaris a Badalona. Per al cap de setmana següent, 8 i 9 d’abril, les activitats es traslladen a la Platja dels Pescadors i al voltant de la Masia de Can Canyadó, identificada amb la fugida dels vilatans, pescadors i camperols cap a zones protegides.

   

  Alguns dels actes ja han començat, especialment accions culturals de les titelles amb el conte del “Catxidiable”, el pirata de referència a la ciutat que es vol reivindicar i recuperar, i la lectura de bans pirates a algunes places i espais de la ciutat per fer una crida a la participació en la festa. Tallers de disfresses; mercats, tornejos de bitlles; estels, correfocs; espectacle pirotècnic; gresca al Port, contacontes a bord del Ciutat Badalona i sortides amb el quetx durant aquest cap de setmana són algunes de les activitats del programa d'aquesta festivitat.

   

  Per al proper cap de setmana, el 8 i 9 d’abril, l’ambient es recrea al voltant de la Masia de Can Canyadó i la Platja dels Pescadors, amb visites guiades a Dalt de la Vila i a la Masia, actuacions teatralitzades, escacs, concerts, exhibicions de combats medieval, de danses, tir amb arc, torneig eqüestre… Una àmplia programació que podeu consultar en www.festamedieval.entitatsbadalona.net