L’UBSA es converteix en el matagegants de la lliga (76 a 74)

0
    41

18/03/2014
    Els adrianencs també van poder amb el Mollet al Can Ricart

L'UBSA va derrotar el Mollet, líder abans de començar la jornada, en una altre gran tarda al Can Ricart.
    Els de César Sanmartín ja havien estat capaços de tombar al Natzaret fa 15 dies i aquest cop van tornar a fer un partit molt seriós, amb un gran joc d'equip, per derrotat als vallesans.

Tot i que no va ser un gran partit ofensivament, els adrianencs sempre van anar per davant en el marcador, i encara que el Mollet es va posar per davant a l'últim quart, l'UBSA va tenir més fe en la victòria.

Ja des de l'inici els 2 equips es van respectar molt (12 a 13) fins que un parcial de 10 a 0 a l'equador del 2n quart va obrir un forat pels locals (37 a 31) que van saber engrandir abans del descans (42 a 33).

A la represa els dos equips van mantenir la igualtat de forces, però al final del quart, el Mollet va capgirar la tendència i va dur la iniciativa per tornar-ho a equilibrar tot a falta de 10 minuts (52 a 52). L'encert dels de negre els va arribar a fer gaudir d'una renda de 4 punts, però la bona defensa de l'UBSA, un triple providencial d'Axel Pérez i l'experiència de Marcos MoralesIvan Corrales al tram final, van amarrar el triomf.

Amb aquesta victòria els de Cèsar Sanmartín ja tenen 3 triomfs de marge sobre el descens directe i apuraran les opcions d'evitar la promoció de descens tot i el calendari difícil que els queda. Dissabte a les 18:15 visitaran la pista de l'Arenys.