La defensa del Nadezhda desmembra el Castors Braine (47-67)

0
    28

08/12/2015 – L’equip de la badalonina Anna Cruz suma el cinquè triomf de la temporada a l’Eurolliga, reaccionant a la perfecció per superar un inici gris.

Durant els dos primers quarts, les alternatives en el joc serien la tònica que marcaria el desenvolupament del partit. El Castors Braine encetaria l’encontre dominant el Nadezhda, obrint una primera escletxa de 13 punts gràcies a l’encert de Spencer (19-6).

Plantejar una defensa zonal i la versatilitat de Bonner en atac faria aguantar l’equip de Roberto Íñiguez, el qual tancaria els deu minuts inicials amb una cistella sobre la botzina d’Anna Cruz (27-19).

Tota l’eficàcia mostrada per les belgues des de bon començament semblaria apagar-se completament durant el segon acte. Augmentant el ritme i apostant per trenar atacs molt curts, el Nadezhda completaria un contundent parcial de 0 a 14, beneficiat per una antiesportiva sobre Bonner que permetria que les russes capgiressin totalment el guió de l’encontre (27-33).

El Castors Braine necessitaria set minuts per anotar els seus primers punts del quart, situació que només es donaria en una ocasió al llarg dels segons deu minuts del partit. Encaixant un 2 a 20 escandalós, el bloc local marxaria cap als vestidors havent perdut clarament el nord (29-39).

Les dificultats belgues es continuarien fent notar a la represa. El Nadezhda seria capaç de moure la pilota amb eficàcia per contrarestar les alternatives defensives del Castors Braine, dominant clarament el tercer parcial (33-54). Durant l’últim quart, les visitants arribarien a gaudir d’una màxima renda de 26 punts (39-65).

Anna Cruz tancaria el partit amb 6 punts, 8 rebots, 6 assistències i 3 recuperacions en 31 minuts a pista. Amb aquesta victòria, el bloc dirigit per Roberto Íñiguez suma el seu cinquè triomf a l’Eurolliga femenina (5/2) i recupera la segona plaça del grup B, a l’espera de la resta de resultats de la jornada.