Victòria del Waterpolo Badalona en un partit obert amb Banyoles

0
    30

10/04/2014 – En un altre partit on cap dels dos equips, el Badalona i el Banyoles, es jugaven res més que quedar el millor i més amunt possible, però finalment ha estat un partit obert i amb alternatives pels dos costats

En un altre partit on cap dels dos equips, el Badalona i el Banyoles, es jugaven res més que quedar el millor i més amunt possible, però finalment ha estat un partit obert i amb alternatives pels dos costats on el Badalona amb dos parcials de 5-2 i 6-3, i un 12-8 al final de tercera part deixava el match mig encaminat a la darrera part.

També per la bona tasca dels dos porters i de la bona defensa amb ajudes dels locals, que fora de les badades inicials s’han posat les piles i han sabut aturar als jugadors banyolins més perillosos. Bona aportació de la banqueta local donant respir i descans als companys, mantenint el bon ritme de partit.

Tot i el començament tou en defensa dels locals, com quasi sempre, i tot les baixes per lesions i altres compromisos, el Badalona ha remuntat un 1-3 en contra de la primera part, amb un bon tant per cent de tirs a gol i d’aprofitament de les superioritats, amb un dos ‘hat tricks’ de Sergi i Cisco, que per sort no s’han quedat cap pilota i, també, l’encert dels dos esquerrans Isaac i Jordi Esteve amb dos gols cadascun i la seva aportació de brega i treball i d’assistències als companys.

Amb 12-8 a la quarta part, possessions llargues i a sobre els rebots afavorien als badalonins i tornaven a exhaurir els 30 segons el 2-3 fins el 14-11. El final era ja purament anecdòtic.