Els Dracs reben als Granada Lions sent líders a la LNFA Sèrie A

  0
  45

  29/03/2014 – El partit tindrà cita avui, dissabte 29 de març a les 18 hores, al Camp de Futbol de Montigalà. On els Granada Lions venen amb ganes de canviar la seva sort.

  Després de dues setmanes de descans tornen la màxima categoria del futbol americà a Espanya, en aquesta ocasió els Badalona Dracs reben a Montigalà a l’altre ascendit d’aquesta temporada, els Granada Lions, equip que no visitava Badalona des de la temporada 2011. El partit tindrà cita avui, dissabte 29 de març, a les 18 hores.

   

  Els Granada Lions viatgen a la nostra ciutat sense victòries en el seu caseller amb ganes de canviar la seva sort a la LNFA Sèrie A de la que són cuers, per a continuar la temporada vinent a la mateixa categoria. Per la part dels Dracs, amb cinc victòries i una derrota, venen d’haver guanyat la última jornada per 42-10 als València Giants; col·locant-se líders.

   

  El conjunt nassarita, amb una àmplia plantilla, disposarà de José Carlos Carranza, Álvaro Gómez, Aron Iglesias o Benjamin James que intentaran amb el seu joc de carrera i pas guanyar la partida a la fèrria defensa de Badalona. La defensa de Granada, dirigida per Antonio Martínez, intentarà amb jugadors com Ignacio Jareño aturar l’atac negre i plata.

   

  En canvi, els Badalona Dracs comptarà amb Curtis Cannon i Cesar Brugnani amb principals bases en el joc de carrera i Quim Fornaguera, Ferrán Llinas o Joan Carles Bartra per al joc de pas. A la defensa comptaran amb Jordi Brugnani, Jordi Soler, Xavi Mingo, Albert Pascual, Kevin Dunley o Daniel Ferrer per aturar al conjunt andalús.