L’entitat cultural A.M.I.C.S. celebra el seu 9è aniversari

  0
  43
  AMICS.JPG

  30/03/2015 – Un any més el Centre Cívic La Colina ha acollit la celebració del 9è aniversari de l'Associació per a la Multiculturalitat, la Informació i la Convivència Social, sota el lema 'la pau i la convivència'.

  Aquest dissabte l'Associació per a la Multiculturalitat, la Informació i la Convivència Social (A.M.I.C.S.) de Badalona ha celebrat el seu 9è aniversari al Centre Cívic La Colina sota el lema 'la pau i la convivència' i amb la col·laboració de la Comissió Superior de la Cultura i dels Musulmans Catalans i la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya.

   

  L'acte, que va omplir tot el recinte, va iniciar amb la lectura del llibre sagrat de l'islam, més conegut com Alcorà, que és considerat com a etern i miraculosament inimitable. Tot seguit, es van interpretar diverses cançons en espanyol i àrab i també una obra de teatre basada en la correcció dels problemes que pateixen els àrabs quan arriben a l'estat espanyol.

   

  A.M.I.C.S. és una entitat cultural sense ànim de lucre que té com a objectiu facilitar la convivència a través de diferents elements i treballar per a la convivència, afavorint l'enteniment i la visibilitat de la multiculturalitat existent a l'entorn. Actualment treballen amb unes 200 persones, entre els quals  són dones que estudien català i castellà, i joves que aprenen la cultura àrab i realitzen esport a través del seu propi equip de futbol sala.

   

  "Hem d'estar a l'altura de les persones, per això intentem integrar als àrabs a la cultura espanyola", ha destacat Hassan Housni, que des de fa un any és el nou president d'A.M.I.C.S. A més, ha remarcat que el seu objectiu avui en dia és "intentar ensenyar als joves com han de viure i duu la vida per davant, per a que arribin a respectar i siguin respectats".