Els Dracs viatgen a Alemanya en cerca del títol europeu

  0
  Dracs.jpg

  17/07/2014 – Lluiran aquest dissabte a la ciutat alemanya de Kiel davant els Baltic Hurricanes.

  Amb una trajectòria aquesta temporada, els Badalona Dracs li permetrà disputar la segona final internacional de la EFL Bowl (European Football League). El partit tindrà cita aquest dissabte, 19 de juliol a les 17 hores al Kilia Stadion de la ciutat alemanya Kiel; feu de l’altre equip finalista, els Kiel Baltic Hurricanes.

   

  Els Dracs amb ganes i coratge, viatgen a terres alemanyes per emportar-se la victòria i portar a Badalona l’únic trofeu que falta. Un dels jugadors que no compartiran aquesta gesta és David Medrano, al retirar-se dels terrenys de joc després de la final nacional. Els badalonins es van classificar per punts de mitjana per aquesta final després del resultat del partit entre els altres dos equips que pertanyien al grup A.

   

  L’esquadra negre i plata no ho tindrà fàcil, però després de veure la trajectòria del rival i estudiar el joc d’aquesta temporada dels Baltic Hurricanes, que es van classificar en el seu últim partit de l’EFL després de vèncer per un contundent 59 a 6, la defensa badalonina haurà de posar atenció en el joc de carrera que disposa amb el quarterback Nick Lamaison o Jermaine Allen i el joc de pas amb Garrett Andrews o Harry Innis per a intentar aturar els envits de l’equip alemany.

   

  Amb aquest partit, els Badalona Dracs volen demostrar el bon estat en el què es troba el futbol americà a nivell internacional, després de guanyar el títol nacional.