Roger Matamala i Manu Balda reforcen la davantera

  0
  RogerMatamala.png

  18/07/2014 – El Badalona té gairebé tancada la davantera després d'incorporar Roger Matamala i Manu Balda. Falten quatre fitxatges més per tancar la plantilla. 

  18/07/2014 – El CF Badalona segueix confeccionant l’equip a tota vela i aquesta setmana pràcticament ha tancat la davantera amb els fitxatges de Roger Matamala (Rubí) i Manu Balda (Cornellà). Matamala és un davanter centre amb quatre anys d’experiència a la segona B tot i haver jugat enguany a tercera amb el Rubí. Anteriorment havia jugat al Cornellà, el Prat, el Sant Andreu, el Mirandés, l’Espanyol B i el Gavà. L’acompanyarà en l’atac escapulat Manu Balda, un altre davanter que va arrencar l'última temporada al Prat però que en el mercat d'hivern va aterrar al Cornellà. La idea del tècnic Manolo González és que Balda pugui jugar d’extrem, mentre que Matamala se situi en la posició de davanter centre. 

  Per acabar de tancar la plantilla, falten encara quatre fitxatges més, que seran de renom, de jugadors importants. Manolo González i la directiven busquen dos centrals més, un mig centre i un altre davanter just abans que arrenqui la pretemporada, aquest dilluns vinent al camp de Pomar.  Per al lloc de central hi ha la opció de David Cárdenas, però el jugador encara no ha contestat a la proposta de renovació. Qui si ja ha signat la renovació és el lateral Fran Grima.  A l’espera d’aquests quatre fitxatges que falten, Manolo González compta amb 15 jugadors confirmats per a encetar la pretemporada, gràcies a les quatre renovacions ja tancades (Abraham, Marcos, Bermudo i Fran Grima), al retorn de Jordi Sánchez, a l’arribada al primer equip de tres juvenils (Carracedo, Esteve Monterde i Marc González) i als fitxatges ja tancats de Matamala, Manu Balda, Amantini, Sierra, Alex Fernández, Fran Bea i Juanjo Prior.

  En el capítol de baixes, Rubén Negredo ja ha tancat el seu fitxatge pel Cornellà. Negredo va arribar en l’últim mercat d’hivern, arran de la lesió d’Enric Gallego a la davantera, i va oferir un bon rendiment golejador, fent 6 gols en 13 partits. Pel seu cantó el migcampista Joaquim deixarà el Badalona després de jugar-hi tres temporades.