Els líders imposen la seva superioritat

0
    22

15/2/2016.- A Primera, el Badalonès va trencar el partit al tercer quart. A Segona, els Maristes sumen una victòria més gràcies als triples en un final ajustat.

Al Badalonès li va costar entrar al partit a la pista de l’Ateneu Montserrat. La defensa en zona 1-3-1 dels locals va descol.locar d’entrada als dimonis però seria qüestió de minuts poder controlar el partit.

La falta de concentració els va fer perdre el primer quart, 17-14, però l’equip va entrar poc a poc el partit i va trobar en l’encert exterior la fórmula per donar-li la volta al marcador. Fins i tot per obrir una escletxa de 10 punts al descans, 32-42.

La tendència positiva es va confirmar al tercer quart, amb una bona sortida que ampliava la diferència als 20 punts per trencar el partit. Tot i els intents locals per remuntar, el Badalonès va saber atacar la zona 1-3-1 i mantenir la diferència dins el final.

La derrota del Salou deixa dues victòries de marge entre el líder i el perseguidor, ara el Tarragona. Dissabte a les 19.30h reben el Torotosa.

A Segona, patida victòria dels Maristes a la pista del Sant Cugat. El primer quart va ser molt igualat, 19-17, i el segon, les alternances al marcador no van passar de diferències de tres punts, 31-28.

Al tercer quart, el líder va començar a imposar la seva superioritat amb una defensa més intensa i amb un parcial de 12 a 2 van obrir una escletxa de tretze punts. Els locals no va abaixar els braços i amb 3 triples pràcticament consecutius van tornar a ajustar el marcador, 44-46.

L’últim quart va seguir igualat fins que, a falta de 3 minuts, dos triples de l’Ademar van arribar al moment clau per posar-se 6 amunt i gestionar el marcador fins el 58-63. El proper diumenge a les 19.30h reben l’Aula A.

El Llefià va jugar una primera part igualada en la visita del Santa Coloma B. Però a finals del segon quart, els visitants es van posar per davant gràcies al joc col.lectiu i van mantenir les diferències fins el final. Tot i una bona actitud, el Llefià no va poder reduir l’avantatge i va perdre 74-89. Dissabte a les 17.45h tornen a jugar a casa davant un dels equips capdavanters, el mollet B.

El Natzaret tenia un partit complicat davant un Basquet Neus, afiançat a la segona posició. Els dos equips van estar molt desencertats en atac a la primera part, però els locals ho van gestionar millor i van arribar al descans amb avantatge, 31-24.

A la segona part, el Natzaret va apostar per un joc més directe i va anotar amb més facilitat per empatar el partit a falta de 3 minuts. Però dues faltes en atac consecutives van condicionar el tram final de partit i el Neus va saber gestionar els tirs lliures fins el 59-52. El proper dissabte a les 19.3h reben el Castellar B.

Al Badalonès B li va faltar actitud per guanyar el partit a la pista del Castellar B, sobretot després d'haver fet una gran primera part amb bon ritme i transicions que els van permetre anotar fàcil. L'equip no va trobar a faltar el seu máxim anotador, Marc Minguella, i la bona feina al darrera va deixar el rival en 24 punts.

Pèro a la segona part es van col.lapsar en atac i els locals es van acostar perillosament al marcador i generés dubtes. Un bon final de quart de Jordi Padilla va deixar la diferència en 10 punts per afrontar el parcial definitiu. Però a l'hora de resoldre el pariti va faltar tensió competitiva i concentració en defensa, Els dimonis tampoc van pdoer córrer i no es van trobar còmodes jugant en estàtic.

La derrota deixa el Badalonès lluitant per les places de promoció, quan a la primera volta l'objectiu era la tercera posició. Millorar l'actitud és una de les assignatures pendents en aquest tram de competició, començant per la visita del Bàsquet La Mina, dissabte a les 21.15h