Jornada per passar pàgina

0
    22

15/2/2016.- A primera, el Natzaret va perdre de 20 en un partit on només va anotar 34 punts. A Segona, derrota de la Minguella a casa. Només el Joventut Femení va sumar

La visita del Sant Andreu a Sabadell va ser un partit per oblidar. El CN Sabadell va mantenir un bon nivell els 40 minuts, mentre que el Sant Andreu només va competir 15 minuts. A partir del 14-18 van marxar del partit i van encaixar un parcial de 31n a 5 que va deixar el partit sentenciat al tercer quart.

Mentre els equips van mantenir la solidesa i la concentració el partit va ser competitiu. Però el Sant Andreu va entrar en una espiral d’errors de la que no va poder sortir i que li va acabar costant la derrota.

Toca passar pàgina del pitjor partit de la temporada i centrar-se en la visita del Terrassa dissabte a les 17.45h a Ausiàs March.

També va ser el pitjor partit de la temporada per la Minguella, a Segona. La tercera derrota de la temporada va ser davant un Canet que va sorprendre les blaves, amb una defensa molt ben col.locada sobre la pista.

Les blaves van tenir molts problemes per atacar-la i en cap moment van entrar al ritme de partit. Tot i així, van arribar a l’últim minut amb 7 punts d’avantatge. Però la diferència que es va esfumar en 60 segons plens d’errors i que el Canet va aprofitar per forçar la pròrroga.

Al temps extra, un Canet crescut es va endur el partit de Casagemes. La Minguella segueix al gup capdavanter però la derrota deixa un triple empat al liderat. Diumenge al migdia visiten Roses.

Derrota també del Natzaret B a la pista del Calella. L’inici va ser molt fred i la falta de concentració va suposar un 13-2 de sortida que va marcar el partit. El desencert va obligar l’equip a anar tota la primera part a remolc. Tot i així, lla diferència al descans era de només 2 punts.

A la represa, fins i tot li van donar la volta al marcador i es van posar per davant gràcies a la bona defensa i el control del rebot, però seguien els errors en atac. A l’últim quart, l’avantatge va ser de 7 punts, però no van poder rematar i l’esforç va passar factura.

A falta de 50 segons i perdent d’un punt, el Calella va anotar l’únic triple que van llençar en tot el partit. Les badalonines van anotar dos punts i van recuperar la pilota. Quedaven 8 segons però no van gestionar bé la última jugada. Toca seguir treballant per mantenir el nivell de la temporada. Dissabte a les 18h reben un Blanes, que ve de guanyar el Llefià.

Derrota del Llefià en un partit que van controlar durant 38 minuts però van sentenciar els errors en triples a les jugades decisives. Les badalonines van arribar a Blanes amb només 6 jugadores sèniors i la línia exterior molt condicionada per les baixes. Tot i així van començar controlant el primer quart 12-17 i l’avantatge es mantenia al descans, 23-30.

Les 3 júniors van entrar ràpidament a la dinàmica de joc i Anaïs Garcia va debutar a la categoria amb 5 punts en 15 minuts. El Blanes va endurir la defensa i el cansament va començar a aparèixer. A la represa, les imprecisions i les rotacions van fer que les locals ajustessin el marcador, 40-43.

L’últim quart va ser igualat, però amb l’equip molt carregat de faltes. La responsabilitat va caure en les jugadores més joves i tot i entrar als dos últims minuts amb 5 punts d’avantatge, les precipitacions i els tirs lliures fallats van costar la victòria, 61-55.

Tot i les circumstàncies el Llefià va ser valent, amb un bon partit de Miriam Valls i Iris Lopez i de les júniors que van ajudar l'equip. El proper diumenge a les 19.30h reben un dels equips més potents del grup, el Tordera.

La única victòria aquesta jornada és la del Joventut Badalona Femení en la visita del Roses. Aquest proper cap de setmana, descansen.