Una temporada més a Copa

0
    34

15/2/2016.- El Sant Josep  assegura la permanència en un partit on l’encert va compensar les baixes. Victòria contundent del Círcol davant un rival directe. I la Minguella topa contra el Boet.

El Sant Josep va rebre el Bisbal Bàsquet sense Francesc Pascal, Diego Rodríguez i Dídac Cala. Va ser un partit molt disputat però controlat pels groc i liles. La bona sortida de l’equip els va permetre agafar la iniciativa. Xavi González i Sergi Roure van liderar l’equip mentre Pedro Cuesta dominaven sota cistella.

Gràcies a la concentració defensiva i l’encert en atac van obrir una escletxa de 9 punts que es va  mantenir durant el segon quart. També va debutar el júnior Guille Santiago, que va anotar els seus primers punts a Copa Catalunya.

A la represa, el Bisbal va intentar reaccionar a base de triples i va reduir la diferència a 6 punts. Però al parcial definitiu, la bona lectura del partit i la regularitat de Cuesta van donar una nova victòria al Sant Josep.

L’equip es col.loca líder provisional ja que l’Ubsa no va poder acabar el seu partit per problemes amb les llums del camp del Cerdanyola. Això si, la victòria certifica la permanència matemàtica a Copa la temporada que ve.

El proper partit serà tot un clàssic badaloní, un derbi contra una Minguella molt necessitada, dissabte a les 19.15h a Casagemes.

Victòria important del Círcol davant un rival directe, l’Alpicat. Un inici de partit molt seriós i disciplinat en defensa els va donar els primers avantatges. La pressió en defensa i la velocitat al contraatac van deixar el primer parcial amb un 24-8 que començava a aplanar el camí.

Al segon quart, van mantenir la intensitat i la defensa sobre els seus jugadors més importants perquè el rival no s’enganxés al partit. El 45-20 del descans deixava bona part de la feina feta.

Amb la intenció de recuperar els 11 punts del partit d’anada, el Círcol va sortir molt fort al tercer quart i la diferència es va disparar fins als gairebé 40 punts, 71-32.

L’últim quart va ser de tràmit fins el 86-52, en un partit de bona feina col.lectiva i amb tots els jugadors aportant en un partit clau. L’objectiu és donar continuïtat a la victòria en la visita de dissabte a Granollers.

La Minguella tenia un partit complicat per poder donar continuïtat a la victòria de la setmana passada: visitava una de les pistes més complicades del grup, la del Boet. Als locals els va costar entrar al partit i la Minguella va aprofitar la poca intensitat defensiva per posar-se 2-13. Però poc a poc el Boet va anar retallant la diferència per acabar el primer quart tres punts per davant.

Als blaus els va costar trobar el ritme necessari per competir contra un rival més fort físicament. Marc Rubio i Sergio Homs va anotar amb facilitat sota cistella i l’equip tampoc es trobava còmode en atac per anotar.

Els locals van controlar el segon i tercer quart, i tot que les forces es van igualar a l’últim parcial, els de Mataró no van patir en camp moment per la victòria i van poder gestionar l’avantatge fins el 77-60. La Minguella no va arribar a creure en la victòria davant un rival de la part alta. L’objectiu es confiar més en les seves possibilitats per poder competir en el derbi d’aquest dissabte a Casagemes.