Els llums de Nadal no s’encenen a diversos barris de Badalona

  0

  Veïns denuncien que no s’ha s’encès la il·luminació nadalenca a diversos barris de la ciutat, malgrat que els llums estan instal·lats

  El passat divendres 17 de novembre, va tenir lloc l’encesa oficial dels llums de Nadal dels carrers de Badalona. Malgrat que des d’aquest mateix mitjà alertàvem del bon ritme al qual estava anant la instal·lació de l’il·luminat respecte anys anteriors, diversos veïns han denunciat problemes en l’encesa d’aquestes llums.

  Des d’aquest mitjà hem preguntat a l’Ajuntament sobre la causa d’aquests problemes i no hem obtingut resposta. Algunes fonts extraoficials de l’empresa encarregada de la instal·lació ens asseguren que hi hauria problemes amb la manca de material (caixes elèctriques i cables).

  A barris com Progrés, el Centre, Sant Crist, Gorg, Llefià o Manresà els llums encara es mantenen sense encendre’s. Algunes de les zones afectades serien el carrer Baldomer Solà, els voltants Mercat Torner, alguns punts del barri del Gorg, l’element lluminós de la Plaça Pompeu Fabra, l’avinguda de Sant Salvador, la carretera de Mataró o el carrer Àngel Guimerà (Sant Crist).

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí