VÍDEO l La paraula “Vidilla” protagonista del nou anunci d’Anís del Mono

  0
  La marca Anís del Mono és una marca amb molta història, un clàssic que mai mor i que sempre ha estat a l’avantguarda en el sector des de la seva creació. Des del somni que va tenir Vicente Bosch (el seu creador), de fer una ampolla diamantada inspirant-se en els perfums de París, fins a la publicitat realitzada pel pintor modernista de finals del segle XIX Ramón Casas.
  De cara a aquestes festes nadalenques, han presentat el seu nou anunci amb la paraula “Vidilla” com a protagonista. Anís del Mono explica que la “Vidilla” és una invitació a assaborir la vida amb alegria i gaudir amb optimisme els moment quotidians.

   

  El futur de la fàbrica Anís del Mono

  L’Ajuntament de Badalona negocia des de fa mesos amb la cellerera Osborne, propietària de l’emblemàtica fàbrica d’Anís del Mico situada en el litoral de la gran ciutat catalana, perquè els murs de l’antic edifici es transformin en un centre gastronòmic local.

  Osborne va demanar llicència municipal per a instal·lar un restaurant i un bar. En aquest últim espai es preveu que es duguin a terme degustacions productes de l’empresa vitivinícola, especialment la producció del propi Anís del Mono.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí