Els Megacine del Màgic reben 8.000 espectadors els tres dies de la Festa del Cine

  0
  cine.jpg

  26/10/2013 – Les sales badalonines concentren en tres jornades les mateixes xifres que s'acostumen a registrar sumant l'afluència dels set dies d'una bona setmana.

  La Festa del Cine d’aquesta setmana ha procurat tres dels millors dies de cinema que es recorden en els darrers mesos a tot el país. També a Badalona, on els Megacine del Màgic han viscut llargues cues des de dilluns fins dimecres. Gràcies a la promoció, les sales badalonines han rebut prop de 8.000 espectadors en tres jornades, unes xifres que, segons els responsables de Megacine, normalment s’aconsegueixen sumant l’afluència dels set dies de les millors setmanes. Valoració més que positiva també per part del centre comercial, que ha pogut comprovar com el dinamisme i l’activitat de la resta de negocis del Màgic ha augmentat gràcies a la Festa del Cine.

   

  A nivell global, la 5ª edició de la Festa del Cine ha registrat un total d’1,5 milions d’espectadors, un 98% més que l’edició anterior i un 663% més que els tres mateixos dies de la setmana anterior.

   

  Les 10 pel·lícules més vistes han estat Capitan Phillips, Gravity, Turbo, El Mayordomo, Una Cuestión de tiempo, Las Brujas de Zugarramurdi, Prisioneros, Zipi y Zape y el club de la canica, Runner Runner y El Quinto Poder.

   

  La Festa del Cine és una iniciativa creada pels propis agents del sector per promoure el cinema com la millor oferta cultural i d’oci del país.