Els Micaco també es mullen per l’ELA i nominen l’alcalde Garcia Albiol

  0

  01/09/2014 – Els Castellers de Badalona s'afegeixen al mediàtic 'Ice Bucket Challenge' i reten a l'alcalde Albiol, al Club Joventut i als Diables de Badalona.

  Els Castellers de Badalona s’han afegit a la iniciativa "Ice Bucket Challenge", que busca finançament per la lluita contra l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA) i que està revolucionant les xarxes socials. Abans del darrer assaig a la fresca, un grup dels de la camisa micaco s'han remullat amb aigua amb gel per simular els efectes que causa la malaltia i han llençat el repte a l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, al Club Joventut de Badalona i als Diables de Badalona. A més, durant l'assaig, la colla ha recollit les aportacions de tothom que ha volgut participar en la donació que faran com a entitat a l'associació AdELA.

   

  Els Micaco tornen a l'activitat habitual

   

  Amb el començament del mes de setembre, els Micaco tornen al seu horari d'assaig habitual, els dilluns de 19 a 21h, els dimarts de 20 a 22h i els divendres de 20 a 23h. El retorn a les places tindrà lloc el proper dissabte 6 en el bateig d'una de les colles que han apadrinat, els Castellers de Sant Adrià.